Nyíregyháza és környéke - beszélgessünk! :) (beszélgetés)
Rendben,köszönöm. :) Egyenlőre olyasmik érdekelnek,hogy hol vannak kellemesebb helyek,ahová belehet ülni pl teázni egyet.
Illetve ami még érdekelne,hogy mennyire keresnek Nyíregyen bebiszittert? Csak mert páromnak már megvan ott a munkahelye,ezért is költözünk,de nekem még nincs kilátásban semmi,így arra gondoltam,mivel nagyobb város,hátha tudnék gyerekekre vigyázni,amíg nem találok fix munkát. :)
Ráadásul van 1 szakmám is,ami talán biztosíték,hogy valóban tudom,mi a dolgom 1 kicsi gyerek körül. :)
Köszönöm,aranyos vagy. :)
Nem is tudtam,hogy Nyíregyen is van Frei :)
Mindenképp megnézem mindkét helyet majd :)
Ami szerintem igazán jó, és én nagyon szeretek oda járni a Cafe Frei, ami a Bocskai utca elején található. Nagyon finom különleges kávék vannak, és persze teák és sütemények is. :) Szerintem, ha ideköltöztetek mindenképpen próbáld ki. :) Persze vannak cukrászdák, ahol szintén finom sütik vannak, lehet kávézni, teázni. Ezek közül a legjobb szerintem a Szarvas utcai Mokka Cukrászda.
Remélem sikerül a terveiteknek megfelelő házat találni/építeni és jól fogjátok magatokat érezni Nyíregyházán. :)
Koszonom,ez kedves :)
Igazabol egyenlore szinte semmit nem tudok,hogy merre van Nyíregyen belul. ☺
Kb 3 het mulva koltozunk,de csak szolgalati lakasba. A tervek szerint jovore epitkezunk,de nem tudjuk,hogy hol. Az is szoba jott mar,hogy Nyíregyen veszunk inkabb egy jo allapotu 3 szobas hazat. Ez meg eldol :)
Egyebkent vannak olyan helyek,ahova ellehet jarni ismerkedni,vagy teazni egyet akar egyedul is? Valami kis nyugis helyre gondolok.
Bocsanat az ekezetekert,de telefonrol vagyok es sietve potyogok. :)
Sziasztok! Nemsokára Nyíregyháza közelébe költözünk párommal,sajnos nem ismerek ott senkit még.
Jó lenne beszélgetni kicsit a környéken élőkkel,ha csak itt,hoxán,akkor is. :)
Remélem összegyűlünk páran és élvezhető fórum lesz. :)
További ajánlott fórumok:
- Karcag és környéke. Beszélgessünk! :)
- Kecskemét és környéke fogyókúrázók, életmód váltók beszélgessünk
- Győr és környéke, pocakosok beszélgessünk:)
- Debrecen és Nyíregyháza környékéről melyik vőfélyt ajánljátok?
- Anyák és babák Nyíregyházáról és környékéről
- Hol vehetnék olcsó, mégis jó minőségű szatén lepedőt fanicaágyra interneten/vagy Nyíregyháza környékén?