Katéteres abláció után élhetek teljesértékű életet? (tudásbázis)
9. Bökény (válaszként erre: 8. - Banora)
jan. 14. 10:44
Szia.Másfél hónapja volt az abláció,én sajnos szivizomgyulladást kaptam közv műtét után.Azota is pitvarfibrilláciom van,és lett még flutter is,amire Cordarone gyógyszert kaptam.Ettöl vagy elmulik a flutter vagy nem azt mondták.Ha nem ki kell ütni,és utána kell egy újabb ritmusjelyreállitó abláció is.Elég nehezen viselem ezt az egészet mentálisan is.Nem tudom ki,hogy van ezzel.Most sokkal rosszabbul vagyok,mint mielött abláltak.De lehet ez így zajlik.
8. banora
2024. jan. 24. 09:17
Sziasztok! Nekem két katéteres ablációm volt 2023-ban. Első tervezett volt a Városmajorban - pitvarfibrilláció miatt, a második flutter miatt a Budai Irgalmasoknál. Ha Valakit érdekel,mi hogy történik, szívesen segítek.
7. betti0012 (válaszként erre: 3. - Detti2)
2023. okt. 2. 22:59
Szia! Èrdeklődnèk, hogy vagy azóta? Èn jövőhéten kedden megyek ablációra, nagyon izgulok.
6. Detti2
2019. máj. 28. 13:58
WPW syndrómám volt.
5. 0adc8842b1 (válaszként erre: 4. - OroszSzandi)
2019. máj. 28. 09:16
Nekem is volt oblációs műtét. Valamit égettek a szívben. A doki adott teljes leírást a műtétről, mi várható. Abban benne van az is, hogy nem biztos a teljes ritmuszavar megszűnése. Gondolom ez a szívtől is függ. Ne izgulj, nem fáj semmi. Írtam privátban is!
4. OroszSzandi (válaszként erre: 3. - Detti2)
2019. máj. 27. 22:57
Szia!
Koszonom!
Neked milyen ritmuszavarod volt?
Nagyon jo hir! Azt hiszem, ennyi meg belefer!
Nekem az ekg nem mutat semmit alap helyzetben...
3. Detti2 (válaszként erre: 1. - OroszSzandi)
2019. máj. 27. 22:51
Szia! Engem kb. 10 évvel ezelőtt műtöttek. A műtét eredménye nem lett 100%-os, (csak 99%). Már a műtét utáni első EKG-n is ugyanúgy látszott, hogy ott van a betegségem. DE! Óriási életminőségbeli változást hozott. Már csak 5, maximum 10 másodpercre pörög fel a szivem. Ez semmi. Én gyógyultnak érzem magam. Örülök, hogy belevágtam. Sportolok, nem korlátoz semmiben.
2. OroszSzandi
2019. máj. 27. 22:36
Bocsanat a hibakert... csak gyorsan akartam valaszt kapni. :D
*embertol
*elszomorit
1. OroszSzandi
2019. máj. 27. 22:34
Sziasztok!
Nemsokara megyek ablaciora.
Sok emvertol hallom, hogy par honap-ev mulva ugyanugy elojon a ritmuszavara... nagyon elszomkrit, mert en arra keszultem, hogy utana teljes eletet elhetek vegre, sportolhatok, stb...
23 eves vagyok, nehez elfogadni, hogy sosem lesz mar jo a szivem. :(
Akinek volt mar ilyen beavatkozas, mik a tapasztalatok? Tenyleg elojon a zavar nem sokkal a kateterezes utan? Vagy remenykedhetek azert?
További ajánlott fórumok:
- Többet nem veszek be egy szem gyógyszert se csak vitaminokat. Élhetek így életem végéig?
- Endometriális abláció
- Katéteres ablációra mennyi időt kell várni?
- Termőföld vétel - Milyen kifogásokkal élhetek?
- Könyvelőm elhagyta a OEP kiskönyvemet ( Munkakönyv ) Milyen jogokkal élhetek, hogy minden volt munkahelyem ismét felsorolva meglegyen?
- Endometrium abláció