Katasztrófa a kapcsolatom.... (beszélgetés)
Ne hagyd magad, vagy kezdj el élni... de ez tényleg börtön... kinek a nevén van a hitel? - nem lehet a párodat kitenni a lakásból?- vagy pedig a legfontosabb kérdés, mit szeretnél új életet más férfival, vagy őt visszahódítani????- mert akkor alaposan ráncba kell szedni magad!
De mint látom, önző egy pasi... így próbálj meg máshol élni... ha megy.. vagy pedig keress egy jó ügyvédet.. és rakasd ki a pasit..
miért tetted volna tönkre az életedet? ez nem a világvége, ennél sokkal rosszabb dolgok is történnek :)
filózz azon, hova tudnál költözni, mennyiből. gondolom dolgozol te is, elmehetsz albérletbe, családhoz, barátnőhöz, a hitelt pedig kiszámítgatjátok, hogyan, mennyit és ki fizesse az ingatlan árához, és az eddig beleadottakhoz mérten
Olyan gyorsan lelépnék, hogy csak a kondenzcsíkomat látná. Persze úgy, hogy anyagilag ne lehetetlenüljek el a hitel miatt.
Csak azt nem értem, hogy voltál képes így kitolni magaddal?
Igen, ez a szitu amit leírsz, börtön. De ne felejtsd el, hogy amikor belementél a dologba, neked is kényelmes volt, mert nem tudtál jobbat. Most már nem kapod vissza azt az időt de nem hiszem, hogy 3 év az egy élet, úgyhogy simán beszélhetnétek és szemrehányások nélkül megoldhatnátok, lakást eladni, hitelt kifizetni, maradék eloszt, kalap kabát, viszlát!
Szerintem sokkal jobban fogod érezni magad. Ha nehezedre esik egy kapcsolatban maradni, ami semmilyen téren nem felel meg az elvárásaidnak, semmi pozitívot nem találsz benne, nem fejlődsz, nem vagy előrébb, mint akkor amikor összejöttetek, fokozatosan betegségbe torkollik ez a lelki önmarcangolásod. Amit természetesen a saját teszetoszaságodnak köszönhetsz, mert itt megy sirám, de ott nem teszel semmit. Majd ha ez bekövetkezik, akkor tényleg lesz alap a siránkozásra! De ne legyen igazam!
Coelho ?
:))
Ugye tudod hogy adják a hitelt/névre/?
Tuttam hogy nem!
Indít egy fórumot, majd lelép.
Utálatos szokása ez sokaknak.
Aaaaaa.....mi van, ha a virágot túlöntözik, beposhad? Ki kell dobni...:DDD
Ha elszárad..még hagyján..talán menthető..:))
Az nem igazán jó megoldás, mert ha hazamegy, minden ugyanott folytatódik, ahogy előtte.
Itt megoldás kell,márpedig egy szerető nem az.
Egy kis beszélgetés, előtte, mielőtt lelép, aztán még egy,ha már sok évet feccölt a kapcsolatba, mert valamaiért csak eljött vele.
Gondolom én, persze minden kapcsolatnak vannak hullámvölgyei, amin vagy átlépnek és élik az életüket békésen tovább, vagy nincs türelmük egymáshoz és kilépnek.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?