Kata cseresznyés pudingos süteménye recept





8 tojás, 8 ek cukor, 8 ek liszt, 1 cs. sütőpor,
1 cs vaniliás puding, 1 cs puncsos puding, 1/2 ü cseresznye befőtt (magozva), színes tortadara.
A Kata cseresznyés pudingos süteménye elkészítési módja:
A tojásokból, cukorból, lisztből és sütőporból piskótát sütünk. Közben megfőzhetjük a vaniliás pudingot (de nem 1/2 liter tejjel, csak 3dl-rel, hogy krémszerű legyen,majd belekeverűnk kb 2 cm-nyi vajat). A kész piskótát vízszintesen kettévágjuk, bekenjük vaniliás pudinggal, rátesszük a cseresznyéket, rátesszük a piskóta tetejét, azt bekenjük puncsos pudinggal, majd a végén ezt beszórjuk színes tortadarával.
JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK!!!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Kata&Rita, 2008. máj. 5. 16:24
A kata cseresznyés pudingos süteménye elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.