Karos Spa Zalakaros! (beszélgetés)
Én a környéken lakom, tehát a szállodáról a szobákat illetően nem tudok mit mondani, mert itthon alszunk. ;) Viszont a wellness részlege szuper, oda szoktunk menni a kisfiammal babaúszásra. Van úszómedence, de van több másik medence is, pezsgőfürdőtől az élménymedencén át a gyermekpancsolóig minden. A szaunavilág szuper, sok-sok különböző kabinnal, más-más hőfokkal, párával, akármivel, illetve van szaunamester és órarend szerűen megvan, mikor milyen felöntések vannak naponta.
A személyzet kedves, a környezet is szép, nekem nagyon tetszik Zalakaros, mert szépséges helyeken lehet sétálni, szép nagy park van, ahol modern játszótér van. Van sok jó étterem, cukrászda, stb. Igaz, mi odaköltözni készülünk, de pihenni is nagyon szívesen mennék. Igaz, hogy a Hotel Karos Spa-ról volt a kérdés, de még a Gránit fürdő is nagyon szuper, tényleg érdemes oda is menni. Bár a hotelnek annyira jó a wellness részlege, hogy lehet, hogy az embernek eszébe sem jut a fürdőre átmenni.
Menjetek nyugodtan, azaz gyertek, nagyon szép hely! Viszont ha valaki az árat sokallja, ott van az Art Hotel is és mondjuk a Belenus, mindegyiknek van egy kisebb wellness részlege, árban viszont lényegesen olcsóbbak. A Belenus-ról pl. a vendégkönyvben dicshimnuszokat zengenek, épp a napokban olvasgattam. Nem hobbim ám az ilyesmi, csak én meg munka miatt böngészem a karosi hoteleket. :))
Mi idén voltunk ebben a szállodában, valóban nagyon tágas a fürdője, és voltak gyermek programok, és animáció. Ez nyáron volt, de biztosan egész évben szokott lenni. Csúzda nincsen, csak a strandon, az nincsen messze, de véleményem szerint kár átmenni, mert a hotelben is van uszó-, és gyermek medence, pezsgőfürdő és felnőtteknek gyógyvíz. A szauna világ is terjedelmes.
Az apart hotel részben vannak családi szobák, mi ott voltunk, nagyon szépek, a fürdőben kád és tus is van, termál vízzel. Szerintem nagyon jól jártok ha elmentek.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Zalakaroson jó és olcsó szállást?
- Járt már valaki a Zalakarosi MenDan Hotel Luxus superior szobáiban?
- A Hotel Mendan Zalakarosról, ki milyen véleménnyel van?
- Freya hotel Zalakaros
- Hotel Liget Zalakaros: járt itt valaki mostanában?
- A zalakarosi fürdőbe kell-e bevinni magunkkal pénzt, vagy a büfék is karórás rendszerrel működnek?