A Hotel Mendan Zalakarosról, ki milyen véleménnyel van? (beszélgetés)
Sziasztok
A mendan valóban egy nagyon jó szálloda tágas szobákkal, bőséges ételválasztékkal, 3 medencével. A személyzet is kedves, normális.
Gyerekes pároknak is tudom ajánlani.
Szia!
Mi tavaly voltunk a MenDanban. Akkor egy éves volt a kislányom. A véleményem: Azért nem mentünk idén nyaralni, mert semmi ajánlat nem überelte. Ezt most komolyan írom. A férjem már ott tartott, hogy ugyanoda befizet minket, de mivel egriek vagyunk és akkor már terhes voltam a másodikkal, nem akartam bevállalni ekkora utat. Nekem életem nagy élménye volt. Voltam már 5 csillagos szállodában is. De a MenDan.......nos azzal nem ér fel semmi. A kiszolgálás fantasztikus, Bármi kínunk volt 5 perc alatt megoldották. Vagy lehet, hogy még annyi sem kellett. Nálunk a férjem ennyire igényes. Ő több luxus szállodában is megszállt, de erre még ő is azt mondta, hogy talán ez volt a legjobb. Igaz 5 nap került 160e Ft-ba, de megérte. Rentgeteg szállodában nem adnak lakosztályt, ha egy gyereked van. Itt nem problémáztak rajta. Ja vagy felárat kell fizetned, hogy két szobát elfoglalsz és egy gyereked van. Többek között ezzel is felidegesítettem magam a mostani tervezett nyaralás szervezésekor.
Ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok, ha tudok!!!:)
Most nézem itt laksz a szomszédban:)
Mi meg Tatán
:)
Hol fekszik a szálloda a városban, vagy messzebb?
Este ha ki akarunk menni sétálni azt lehet?
hát nagyon szerencsés vagy,hogy oda mehetsz
mi csak az apartman házában voltunk
de jó volt az is
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Zalakaroson jó és olcsó szállást?
- Szerintetek megérné ezt így tovább folytatni, ha már a srác ilyen véleménnyel van?
- Járt már valaki a Zalakarosi MenDan Hotel Luxus superior szobáiban?
- Freya hotel Zalakaros
- Hotel Liget Zalakaros: járt itt valaki mostanában?
- A zalakarosi MenDan Magic Spa & Wellness Hotelbe volt valaki mostanában? Pár kérdésem lenne