Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Karácsonyi ünnepi étkezésem nem fog eltérni a hétköznapitól.... fórum

Karácsonyi ünnepi étkezésem nem fog eltérni a hétköznapitól.... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

dec. 11. 23:27
mindennap nem lehet ugyanazt az etelt enni!ne egyel olyant ha tudok esetleg vmire allergias vagy es ne egyel tobbet csak mert karacsony van!ez ilyen egyszeru!
19. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 11. 23:04

Krumplishal? 😂

[link]

18. tumbo2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 11. 15:44
hát nem,az anyám iszonyú rosszul volt húsvétkor,az orvos azt mondta,összevissza ette,itta magát.súlyos hasműtéte volt,alig tudták megmenteni az életét.akkor már napok óta nem evett,csak hányt.
17. tumbo2 (válaszként erre: 16. - K-né Zsóka)
dec. 11. 15:37
én is mást főzök,de úgy,hogy hogy másnapra is jusson a gyerekeknek,az apósnak,na meg nekem.
16. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 11. 14:18
Miért kellene? Mi ünnepi ételt eszünk, de nem tömjük magunkat ész nélkül. Az ünnepi menü azt jelenti, hogy kicsit más, semmi több.
15. Myra
dec. 10. 21:32
Az enyém sem.
14. michelle.r (válaszként erre: 13. - _Berry_)
dec. 10. 17:57

Háááááát, ha a hétköznapokon nem köt ki az ügyeleten attól, amit eszik, akkor a mennyiség lesz a megoldás. 😛

Én se értem miért, de nagyon sokat tényleg fulladásig esznek karácsonykor és egyéb ünnepeken. Utána meg jönnek a nagy fogadkozások és fogyókúrák. Januárban, februárba le se megyek az edzőterembe, mert tele van, "majdjanuártóllefogyok" bérletesekkel.

13. _Berry_ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 10. 17:17
Mármint milyen értelemben nem fog eltérni? Ugyanazokat fogod enni? Szerintem ha neked örömet és megelégedést okoz, akkor azzal sincs baj. Vagy mennyiségileg nem térsz el? Az meg a helyes döntés. Teljesen felesleges ilyenkor a zabálás, hasfájásig való evés. A kaja ha több is lett, megvár másnap is, ami a hétköznapokon is igaz.
12. Kacsahercegno (válaszként erre: 9. - Globus)
dec. 10. 13:55
Tejóég 😨 Na azért ANNYI töltöttkápit nem tolok be, megvár másnapig is...
11. asztanaviszta (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 10. 13:04

Enni kell és nem zabálni, és akkor nem fogsz kikötni az ügyeleten.

Attól, hogy mást, különlegesebbet eszel (hacsak nem vagy allergiás valamelyik összetevőre) nem leszel rosszul, ha nem eszel többször annyit, mint szoktál.

10. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 10. 12:51
Halszalka ?
9. globus (válaszként erre: 7. - Kacsahercegno)
dec. 10. 12:40
Egy olyanról tudok, aki egész évben fogyózott, nem evett, karácsonykor elszabadult, és hasnyálmirigy gyulladása lett. Hányt, mint a lakodalmas kutya, több napig infúziót kapott.
8. libikóka (válaszként erre: 7. - Kacsahercegno)
dec. 10. 12:14
Főleg hogy kevés,(ha van egyáltalán) az olyan étkezés amit ne lehetne kicsit ünnepiesíteni.
dec. 10. 12:00

Ügyeleten?? Súlyos allergiád van? Cukorbeteg vagy? Mert akkor vigyázz magadra tényleg.

Ha már ünnepeljük a karácsonyt, szerintem hozzátartozik, hogy ne totál ugyanaz legyen a kaja, mint sima hétköznapokkor, azért valamilyen ünnepi fogás meg egy sütike elfér. Meg nekem az is, hogy azért egyszer-kétszer hülyére egyem magam anyu töltött káposztájával 😂 Azt csak karácsonykor csinál, és senki nem főz olyan finomat, mint ő.

6. fokhagyma (válaszként erre: 2. - Görögtánc)
dec. 10. 11:37
Mi sem kötünk ki soha az ügyeleten karácsonykor. Nem eszünk többet, mint máskor, de azért a hagyományokhoz ragaszkodva másféléket, és kicsivel több édességet is. Kocsonya is ilyenkor van, de abból se kell egyszerre sokat enni, és másból sem. Bejgli is egy évben egyszer van, karácsonykor, de egyszerre 1-1 szelet elég. Nem az evés-ivástól szól a karácsony, de azért mégis van az étkezésnek is egy ünnepi jellege.
5. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 10. 11:22
Miénk sem. Vendég nem jön, mi sem megyünk. Megbeszéltük, hogy pihenünk, sütés-főzés minimál stílusban lesz. Hozok rengeteg olvasnivalót, alig várom.
dec. 10. 10:57
Az enyém szerintem el fog térni... Lesz édesség, és alkohol. Talán.
3. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 10. 10:51
Helyes!
dec. 10. 10:46
Mi miatt kötnél ki az ügyeleten? Nem kell olyan allergéneket enni amire érzékeny vagy, vagy olyat ami sokakat érint és te még nem próbáltad.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook