Elmennél úgy céges karácsonyi vacsorára, ha a hétköznapokon a főnököd meg szokott alázni, másokkal kitárgyalni? (beszélgetés)
én arra hivatkozva nem mentem el, hogy egész évben problémás volt a társaság,sok vita-veszekedés,
erre az volt a felelet, hogy azért van a buli, hogy az év közben felgyült problémákat elengedjük és megnyugodjunk és lelazítsunk
talán van benne valami,... nem tudom,... én így se mentem
Simán.
Nem a főnököm miatt mennék.
Egyél igyál mulassál, azt' jóvvan :D
Amúgy is olyan gáz ez az egész céges karácsonyozás, névhúzogatós "ünneplés", nálunk is lesz.
A karácsony a családé, minden más csak gagyi puccparádé felhajtás a nagy semmiért.
Jah, én a főnökömet húztam.
Pff ...
mégis mikkel aláz meg a főnököd?
egyébként meg ha van kedved, menjél el, gondolom nem csak a főnök lesz ott, ha meg nincs kedved, ne menjél. nem lesz annak semmiféle következménye, rosszabbul úgysem érezhetnéd magad ezek szerint a melóhelyen
Elmennék és fôképp azokkal lennék a bulin, akik miatt megéri elmenni, pl kollégák, akikkel jó viszonyban vagy. Ôk biztos örülnek majd neked :)
Ahogy elôttem is írták, ez amolyan kötelezôen választható. Ha nem mész el, mások számára is sértô, mert mintha sznobbolnád ôket, a fônök meg lehet, hogy nem is hiányolna, de a többieket megbántod vele. Azokat, akiknek meg számít, hogy ott legyél.
Azt hiszem ez a "nem kötelező, de melegen ajánlott!" program. Figyelik ilyenkor, hogy ki az, aki nem jelent meg és később még ez alapján is "esetleg" hátrányok érhetik.
Menj oda, mutasd meg magad, lehetőleg minél több emberkével beszélgess 1-1 mondatot, és persze a főnöknek is kívánj valami szépet... utána akár nagyon gyorsan ott is hagyhatod őket.. egy szavuk sem lehet!
XDDD
Ez tök jó ötlet!
El! Igyekezném jól érezni magam, olyanokhoz keveredni, akikkel jól érzem magam. Enni és inni.
(Alig várom, hogy nálunk bekövetkezzen az, hogy karácsonyi - vagy ilyen-olyan bulira - meghívjon a főnök és ő fizessen, ne nekünk kelljen összehordani a dolgokat!)
Mennyi ilyen hely lehet még...
Amúgy meg nem lehet jó vezető,aki így viselkedik....
Sőt,lehet,h vinnék neki ajándékot is ;-)
A "Hogyan legyünk jó főnökök?" c. könyvet... :-)
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Céges karácsonyi vacsorára milyen alkalmi, elegáns öltözetet válasszak?