Karácsonyi ötlet bazár (beszélgetés)
Csodás ünnep a Karácsony,
a Földre eget varázsol.
Fenyőágon gyertya lángja,
csillagot visz kis szobánkba.
Mindenkinek kívánom,
legyen szívében Boldog Karácsony!
Látom mindenki nagyon elfoglalt:-)
Kellemes készülődést kívánok!
Olyan jó neked. Ajándékba kaptam már horgolt harangot, meg angyalkát, de én nem tudok horgolni. :(((
Pedig kötni tudok. Jó lenne, ha valaki megmutatná, mert már horgolótűt is vettem.
Szia ovónéni!:-)Nagyon helyesek a fülbevalók,biztos nagy sikere lesz a vásárnak.
Tettem fel a naplóba nektek pár mintát amit kifényképeztem egy ilyen könyvből csak ki kell nyomtatni, a gyerekek kiszinezik és mehet az ovis fára egy kis zsinórral.
Szép hétvégét mindenkinek.
Köszönjük szépen:-)
Nagyon szép és hasznos oldal,én már ismerem és a fél éjszakámat ott szoktam tölteni:-))
Csak meg akartam nézni, de jó időre ottragadtam. :)
Ügyes vagy nagyon! :)
Sziasztok!
Az ünnepi dolgok naplómban találtok sok ötletet, a "saját" címmel ellátottakat én készítettem. Jó böngészést. A recepteknél talán a menühöz is találtok ötleteket.
Nagyon szép dolgokat csináltok, lányok!
Van egy kedves kis szuperdekoráció..az is tésztából..
kocsikeréktésztát egymásmellé ragasztva,fehérre,vagy aranyra lefestve..ablak elé fellógatva csodás kis dísz..fehér-csillámporos változatban hópehelyre hasonlít..:)
Ez a cd ötlet nagyon tetszik. Kár hogy akkor még nem volt ilyen lehetőség, amikor az én gyerekeim kicsik voltak.
Én most az ovis karácsonyi vásárra készítem az apró cseprő portékákat, (merthogy óvónő vagyok). De szerintem a családban más ajándékhoz kis kísérő ajándéknak is nagyon jó, vagy a gyerekekkel közös barkácsoláshoz. Most a tészta angyalokról hoztam képet.
Sziasztok!
Csatlakozok hozzátok, ha nem baj :)
Több naplót is bejelöltem, visszaolvasok, megnézegetem az ötleteket, amint lesz időm.
Mi a Kisfiunknak (dec. 30.-án lesz 1 éves) mindenképpen szerettünk volna valami különleges ajándékot, így eldöntöttük a férjemmel, hogy egy saját készítésű cd-t készítünk.
Bátyám hangmérnök, és az ő stúdiójában fogjuk felénekelni azt a 12 dalt, ami a Kisfiunk kedvence, tesóm pedig gitározik alá és egyén zenei aláfestést is biztosít :)
Egyébként is nagyon szereti a Kisfiunk, ha énekelünk neki, így elég lesz csak bekapcsolni a zenét és egyszerre hallja az Anyukáját és Apukáját is :D
Ajándékba pedig készítettem füge-dzsemet, illetve készítek teasüteményt. Fémdobozba teszem a sütiket, tetejükre egy kis üveg dzsem és kész is.
Az 1 eurós boltokban(nem a one-market láncban)lehet kapni fémdobozokat (angyalkásat) 390ft-ért.
További ajánlott fórumok:
- Karácsony 2013 (SK/DIY) - Dekorációs ötletek, adventi naptárak, sk ajándékok
- Téli és karácsonyi olcsó, kreatív dekorációs ötletek
- Új kapcsolatba vagyok a párom kérte hogy legyen valami krémes süti karácsonyra. Semmi ötletem sincs, van valakinek valami jó ötlete?
- Milyen kreatív ajándékot adjak karácsonyra, ami nem is drága, de ötletes is?
- Kinek és mit adtok karácsonyra? Ötleteljünk!
- Extra, különleges karácsonyi ajándék. Van ötleted? Bármi jöhet. :D