Karácsony mennyiből? (beszélgetős fórum)
Nagyon ügyes vagy!
Én még az ajándékozással le vagyok maradva, még csak a két unokámnak vettem meg.
Igaz a "nagyok" csak apróságokat kapnak.
nekem elég bent az egyik melóhelyen nézni a karácsonyi dekort.. elég az.. lassan megyek a msik helyre is.. na ott meg megint bámulhatom és a sok csöpp csöpp karácsonyi zenéz is hallgathatom.. jupííí XDD
hátha z meghozza a kedvem :D igazából egy kiadós shopping túra kéne nekem.. akkor megjönne a hangulat.. :D
Hát úgy hogy hétfőtől vasárnapig dolgozom karácsonyig.. na nem sírok mert nagyon jól jön a pénz de ha nem karácsony jön nem biztos, hogy bevállalom.
Még bírom.. :)
Sziasztok!
Mi is feldíszítettük a lakást. Szombaton ablakmatricákat gyártottunk, hósprayvel fújtunk mintákat ajtóra, ablakra, illetve mézeskalácsot sütöttünk szombaton 3tól fél 7ig. Rengeteg lett, de olyan fantasztikus illat van tőle a lakásban. :) Díszítésre már nem volt időnk, majd jövőhéten, ha ismét nálunk lesz párom kislánya. Tegnap elővettem az összes karácsonyi mütyürt, plusz az adventi koszorút, fel van díszítve a lakás, és én imádom! :)))
Hétvégén megyünk Pestiába, bevásárolunk mindent, ami kell... :D
Az ajándék a szeretet kimutatásának egyik eszköze, nincs vele semmi baj.
Nálunk már feldíszítve a ház kívül és belül, nagyon szép :-)
Tegnap becsomagoltam az összes ajándékot és mézeskalácsot készítettünk a hangulat és az illat miatt :-)
ohh én nagyon imádom :) volt hogy már nov elején feldiszítettem a szobámat (akkor még anyuéknál laktam :D)
de nembaj, majd megjön a hangulat ;)
hát.. most valahogy megint elment az ünnepi hangulatom. majd talán úgy 20.-a körül visszajön.. talán.. most megint úgy vagyok vele hogy faxom nincs kedvem az egészhez.. kicsit besokalltam.
előszedtem az adventit és kényszernek éreztem.. megint az járt a fejemben hogy mennyit kell melózni ahhoz hogy legyen karácsony. így nem olyan jó muri..
Én is így gondolom!
Ne csak a drága ajándékokról szóljon a karácsony!
A SZERETET mindennél többet ér!
sziasztok.
mindenkinek kész van az adventije? :) én elfelejtettem így csak jövő héten lesz kész :S
Ügyesek vagytok!
Nekem már vannak ötleteim, kinek mi lesz, aminek nagyon örülök, mert már ezzel is előrébb vagyok az előző évekhez képest.
A párom kislányának már vettem egy ajándékot, anyukámék nevében is sikerült neki vennem valamit, a többi már csak idő kérdése és meglesznek. :)
Az az ajándék 3000Ft volt, így itt tartok egyenlőre. Illetve nem, mert amit a kollégáimnak szánok, ugye már azok is megvannak, ami kb. 1100Ft volt, (meg még egyszer ennyi volt az angyalka, amit előszörre nekik szántam, de végül majd a fánkra kerül), plusz még szaloncukit kell ehhez számolnom.
A többi ajándék még kb. 15-20E lesz, plusz még majd a kaja, az is lesz olyan 5-10E.
De Kari van, utána ráérek böjtölni, majd januárban, februárban összeszedem magam anyagilag. :)
jobb neki így, már fel voltunk rá készülve. de köszönöm, nagyon kedvesek vagytok.
szóval még 1000 éve azt írtam a fórumba, hogy 50 e ft-ból lesz meg a kari, hátnem :D
38 e ft voltak az ajcsik, ebből mondjuk kettőnk ajcsija volt 20 e ft.
kb 15 e ft lesz az üzemanyag az utazgatásokra
meg 10 e ft a kaja nagyjából.
tehát összesen: 63 000 ft lett.
plusz nekünk decben van az évfordulónk, nekem a névnapom, meg a szegedi vásárba is mennénk, szal húzós lesz, de mivel imádom a karácsonyt, imádok ajándékozni stb így nem fájlalom :)
és képzeljétek, mindenkire 3000 ft-ot szántunk fejenként, amit csak hugomnál léptünk túl, viszont 3 másik embernél meg kevesebb lett, így még kevesebbe is kerültek az ajándékok, mint ahogy számítottuk :)
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?