Kar -, láb -, és hátzsibbadás (beszélgetős fórum)
Képzeld,este bevettem b vitamin komplexet,és már alig zsibbad
Igazad volt köszönöm
Ahh sör nem lehet az Ir miatt 🙈😅
Mondjuk feszült valóban vagyok,de mivel írta az egyik kommentelő a B vitamint ,így utána néztem,B12 hiányt okoz a gyógyszerem,és pontosan zsibbadás idegesség ilyenek a tünetek
Akkor nagyon feszült vagy/vagy a fekvőhelyed sem a legideálisabb.
Egy új matrac + rövid ideig egy gyenge altató. De altató helyett talán fáraszd le magad!:)
Vagy egy pohár sör.:)
Pont az éjszakai fekvés okoz szerintem gondot, mindig reggelre rossz és fáj a vállam,ropog a hátam.
Pedig már matracot is cseréltem 😞
Nem, szerencsére a vérnyomás rendben van.
Mielőtt kiderült az IR és kövér voltam akkor magas volt, vérnyomás és pulzus is.
A mostani zsibbadást pedig vizsgáltasd ki!
Addig is segíthetsz rajta izomlazító krémekkel, amik kis vérbőséget okoznak majd a végtagjaidban, a fekhelyed kényelmesebbé tételével. Tudjon ellazulni a tested, ne kelljen tartani magad miközben alszol.
Az IR-el gyakran együtt jár a magas vérnyomás. Azt is figyeltétek az orvosoddal a kezelés alatt?
Érszűkületek főleg végtagokban, nyaki erekben okozhatnak zsibbadást. Azt pedig az olyan sportok mint a futás, biciklizés (nem elfelejtkezni a lazításról, nyújtásról) korrigálhatják.
Túlsúly nincs,IR vagyok 2 éve és azóta diétázok és szedek gyógyszert
Hála égnek már nincs semmi felesleg.
Rendben,keresek valami sportot ,köszönöm a tanácsokat!
Akkor kezdjél el mozogni! Ülő munka mellett nem elég a séta. Lásd, a nyakmerevedésed.
Bár azt írod magas vagy, de nem írod, hogy van-e felesleged. Ülő munkakörben, kevés mozgás esetén jönnek a kilók felfelé. A hajszálerek, ízületek elvesztik a rugalmasságukat
Szóval válassz valamilyen kezdetben kímélő sportot!
Majd miután orvos kivizsgálta a mostani panaszaidat.
Ohh, köszönöm.
Cukorra szedek gyógyszert ami elvileg kivonja a szervezetből valamelyik B vitamint.
Néhány hete reggel ébredés után érzem a nyakam feszül,a bal karom fáj és zsibbad,néha a lábam is és ma a hátam közepe.
Leginkább ha fekszem akkor érzem, könyökömnèl is érzem a zsibbadást bal oldalon.
Mi lehet ez ?
Magas vagyok ,nem tudom köze lehet hozzá ?