Kapros tökfőzeelék csirkehússal recept


közepes főzőtök fele
2 csipet kapor
csirkemell filé(kisebb csirekmell negyede)
fokhagyma(fél gerizd)
vöröshagyma(ujjnyi karika)
rizs(fél evőkanál)
A Kapros tökfőzeelék csirkehússal elkészítési módja:
Az összes hozzávalót beteszed a baba lábasába, felengeded vizzel, hogy ellepje és addig főzöd mig a rizs meg nem főtt. Kellemes igazi kapros tökfőzelék illata van már fővés közben is. Ha kész,összeturmixolod és hűtés után már lehet is enni.
Én szoktam a tökből és a husiból is hagyni turmixolás előtt darabokat és a turmixolt főzibe beledarablom, boldogan rágcsálja!
Kategória: Bébiételek receptjei
A receptet beküldte: ee50b7c391, 2009. jún. 18. 16:17
A kapros tökfőzeelék csirkehússal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.