Kapros sajtkoktél recept
A Kapros sajtkoktél hozzávalói:40 dkg kígyóuborka
20 dkg Anikó sajt
20 dkg dió durvára vágva
20 dkg füstölt sajt
2 db krémsajt
2 dkg fokhagyma
1.5 dl tejföl
zöldsaláta
só
bors
citrom
cukor
A Kapros sajtkoktél elkészítési módja:
A krémsajtba belekeverjük a kockára vágott sajtokat a diót az uborkát a tejfölt,az apróra vágott kapor felét.Ízlés szerint fűszerezzük.Koktélos pohár peremét citromlébe mártjuk majd az apróra vágott kaporba nyomjuk.A sajtkoktélunkat metéltre vágott salátára tálaljuk a koktélospohárba. ízléss szerint díszíthejük kaporral vagy snidlinggel.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2014. jún. 27. 18:30
A kapros sajtkoktél elkészítési módja és hozzávalói.