Kapros krumplifőzelék, ahogy a nagymamám készítette recept
40 perc
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Kapros krumplifőzelék, ahogy a nagymamám készítette hozzávalói:
1kg újkrumpli
1 tejföl
1 nagy csomag kapor,
só,
kevés olaj,
kevés liszt,pirospaprika
A Kapros krumplifőzelék, ahogy a nagymamám készítette elkészítési módja:
A megtisztitott kisebb kockára vágott újkrumlit enyhén sós vízben főni rakjuk ,hozzáadjuk az apróra vágott kaprott,amikor emgfőtt a krumli kevés olajjal rántást készítünk,hozzáadjuk a krumplihoz,majd a tejfölős habarással sűrítjük. Én pulykacombból készített pörkölttel szoktam tálalni. .
Nagyon finom ,nem a hagyományos babérleveles főzelék.
Kategória: Főzelékek receptjei
A receptet beküldte: ambrusvali, 2009. jún. 21. 15:29
A kapros krumplifőzelék, ahogy a nagymamám készítette elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.