Főoldal » Receptek » Főzelékek receptjei » Kapros krumplifőzelék, ahogy a nagymamám készítette recept

Kapros krumplifőzelék, ahogy a nagymamám készítette recept

Elkészítési idő 40 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Kapros krumplifőzelék, ahogy a nagymamám készítette hozzávalói:
1kg újkrumpli
1 tejföl
1 nagy csomag kapor,
só,
kevés olaj,
kevés liszt,pirospaprika


A Kapros krumplifőzelék, ahogy a nagymamám készítette elkészítési módja:
A megtisztitott kisebb kockára vágott újkrumlit enyhén sós vízben főni rakjuk ,hozzáadjuk az apróra vágott kaprott,amikor emgfőtt a krumli kevés olajjal rántást készítünk,hozzáadjuk a krumplihoz,majd a tejfölős habarással sűrítjük. Én pulykacombból készített pörkölttel szoktam tálalni. .

Nagyon finom ,nem a hagyományos babérleveles főzelék.


Kategória: Főzelékek receptjei


A kapros krumplifőzelék, ahogy a nagymamám készítette elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook