Sajnos én is beugrottam egy ilyenbe... leszedtek a mobilomról valamennyi pénzt. Rohantunk a férjemmel a Pannonhoz és letiltottuk ott az emelt díjas sms-eket. Nem hiszek abban, hogy bármit nyerhetek, munka nélkül csak úgy, pénzt v. ajándékot kapjak. Sok ma a csaló! A Keresztény Club is azzal kezdte, hogy adjam meg a bankszámla-számomat ! Na még ilyet! Minden levelüket kitörlöm. Hogy kell tiltólistára tenni? Nem tudom, tehát naponta törlök 5-6 levelet tőlük.
Nekem is jön szinte minden héten másik email címről angolul,hogy valamilyen lottón nyertem,de nem foglalkozom vele hanem tiltó listára teszem a küldőt aztán agyő kuka!Hülyeség szerintem mert ha bármire jelentkezel vagy beküldesz valamit megértem,hogy nyerhetsz,de ha kamuból kisorsolnak az már gyanús.Én nem is válaszolnék rá.
Mivel angol szöveg, szóba se jöhetett, én szöszölök a fordítással.
Kérik a nevét, a címét, azt, hogy mi a foglalkozása, email címet, teló számot és, hogy pontosan mennyit nyert!
Nokia logóval ellátott email (bár ezt bárki tudja koppintani), leírja, hogy minden évben csinálnak ilyet, hogy 46 millió fontot kisorsolnak, minden országban pár telefonszámmal.
Hallottam már olyat, hogy ha vissza írsz arra a teló számra több 10 ezres vagy akár 100 ezres teló számlát csinálsz magadnak! Szerintem ne dőlj be, de te tudod! Az e-mailban mi van?
Akkor sztem kamu az egész! Nehogy megadjatok bármilyen adatot! Különben meg honnan is tudhatnák, hogy nokia telója?? Annyira gáz mikor így átvágják az embert!