Kapott már valaki mobilt vagy más ajándékot azért, mert regisztrált az Xpangon? (tudásbázis)
Erre már sajna van külön fórum! Végül is ott is kiderült, figyelmesen kel elolvasni az apróbetűs részt!:))
Nekem hetente jött a két SMS! 996ft-ért a kettő. A számlám kézhez vételénél figyeltem fel a jó magas összegre és akkor töröltettem magam. Mert hiába nem töltöttem le semmit az SMS-t ki kellet fizetni!
hihi, ezt én is megszívtam egyszer...
2000 forintomba került.
Persze ezek így működnek + neked kell több sms-t is írnod, h többet nem kérsz,(ez mind pénzbe kerül természetesen).
Ezeket nem szabad elhinni.
lehet,hogy nem pont ide vágó téma,de nem akarok új fórumot nyitni....
Itt a Hoxa oldalon ( valahol a lap legalján ) van egy felhívás,hogy "ingyen csengőhang" ! Hát én pont erre vadásztam,megláttam és regisztráltam. Meg is kaptam az "ingyen" csengőhangot,ezzel a szöveggel:
Gratulálok,ez önnek 400.-Ft-ba került-ez jött sms-ben a csengőhanggal együtt.. Ezt még "lenyeltem"volna de minden hónapban jött arról a számról 2db sms,és mint kiderült,ez nekem került
pénzbe és nem is kevésbe!
Úgyhogy ha lehet , senki ne dőljön be az "ingyen" csengőhangnak....
szerintem később továbbadják a címedet és minden küldd tovább levéllel és egyéb baromsággal ostromolnak.
Gondoljátok el, ennyi embernek küldenek mobilt vagy egyéb dolgot?
További ajánlott fórumok:
- Hogyhogy ezen a néven regisztráltál a Hoxán?
- Vanak az oldalon regisztrálva Borsodiak?
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Mi indít arra egy férfit, hogy pl. a Hoxa (női) magazin oldalon regisztráljon?
- Mit tennél, ha kapnál egy olyan ajándékot, amit nem neked szántak?
- Kaptatok idén ciki ajándékot? Ha igen, mit?