Káposztasaláta egyszerűen, gyorsan recept


1 fej káposzta
2 szál sárgarépa
1 fej vöröshagyma
1 dl majonéz
3 dl tejföl
1 evőkanál ecet
fehér bors
só
porcukor.
A Káposztasaláta egyszerűen, gyorsan elkészítési módja:
A káposztát felszeleteljük, egy tálban az apróra vágott vöröshagymával összekeverjük, besózzuk, és 15-20 percig állni hagyjuk. Ezután hozzáreszeljük a sárgarépát. Egy keverőtálban habverővel összedolgozzuk a maradék hozzávalókat, ízlés szerint fűszerezzük, majd a keveréket a zöldségekhez adjuk. Elkeverjük, és egy órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2017. ápr. 16. 16:46
A káposztasaláta egyszerűen, gyorsan elkészítési módja és hozzávalói.