Káposztás-paszuly recept

2 kg sertés láb, vagy 1 kg tarja, vagy 1 disznó fej
1 kg savanyúkáposzta
50 dkg tarkabab
3 dl tejfől
1 db vöröhagyma
só bors
olaj
liszt
füszerpaprika
A Káposztás-paszuly elkészítési módja:
A babot előző nap beáztatjuk A lábas aljára tesszük a káposztát,jól meg tisztitott húst rá helyezzük, erre tesszük a babot és az összevágott vöröshagymát, és annyi vizet, hogy ellepje,feltesszük főzni, mikor felforrt,takarékra veszük a lángot,és kb 2-3 órát főzzük,/kuktába 1 óra/. Majd készitünk egy rántást kevés füszerpaprikával, és berántjuk, beletesszük a tejfőlt is és felfőzzük.Forron tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2012. febr. 10. 09:50
A káposztás-paszuly elkészítési módja és hozzávalói.