Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Káposztás céklasaláta recept

Káposztás céklasaláta recept

A Káposztás céklasaláta hozzávalói:
1,5 kg cékla
1 kg lila káposzta, gyalult
1/2 kg lila hagyma vékonyra szelve
20 dkg cukor
só ízlés szerint
3 dl 10%-os ecet
őrölt kömény
valamilyen tartósítószer


A Káposztás céklasaláta elkészítési módja:
A céklát kicsit főzzük, apróra elkockázzuk, vagy nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A káposztát legyaluljuk, hagymát felszeljük, és az egészet összekeverjük a hozzávalókkal. Pár órát pihentetjük, közben többször megkeverjük, aztán pici tartósítószer a tetejére, és fogyasztható is. A maradék mehet a befőttes üvegekbe, mindenhez fogyasztható.

Hatalmas téli vitaminbomba.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A káposztás céklasaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook