Káposztaleves kapszula. Aki próbálta, mik a tapasztalatok? (beszélgetés)
Hogy nem éri meg!!!
Anyum szedte, persze semmi haszna nem volt, csak leállt az anyagcseréje.... és még az árát sem fizették vissza!!!
semmi, de annyira semmi, hogy ketten ettük a férjemmel és kész, ezen felül más nem történt.
Beszedtük, semmi több.
...de van. Rajtam mikor sokkal több súlyfelesleg volt...ment 1,5 hónap alatt 15kg. Első két hétben lement kb. 8kg...és utána 4hét alatt még 7.
Minden sz@rt kipróbáltam már....de kb. semmi sem segített. Saját eszemmel tapasztaltam ki, hogy mitől és hogyan fogyok. Szóval lement 25kg. Most kipróbálom KIEGÉSZÍTÉSKÉNT ezt a kapszulát, mert egy ismerősöm ajánlotta. Baj nem lehet belőle. Ennyi pénz másra is elmegy... Tegnap vettem be az első szemet, és azóta már 2x voltam wc-én, ami nálam csoda számba megy, mert heti 1-2x tudok alapesetben menni,ha nem veszek be hashajtót. Szóval lehet,hogy az én szervezetemből pont ez hiányzik, ami ebben a kapszulában megvan...ahhoz hogy ez megoldódjon.
:DDD
Ő a forgalmazó!
:DDD
Na de mégis, 16 nap alatt -10kg - ilyen nincs, hacsak nem műtötték le róla a hájat...
Olvashatod, hogy az 1. adag fogyott el, 16 napra való== 16 nap:-10 kg!!!
Hihetetlen...
Amúgy meg észrevettem, hogyha kamu termékeket bírálnak itt a hoxán, és mindenki csak rosszat mond róla, mindig megjelenik valaki, aki akkor regisztrált, és elkezdi dicsérni. De csak az az 1 ember.
Gyanús....
A diéta nem koplalás!
"A diéta szó jelentése: céltudatosan szabályzott étrend. Nem egyenlő tehát a közhiedelemben elterjedt "fogyókúrával", koplalással. A diéta pontosan meghatározott táplálékbevitelt, és ugyanilyen precízen kiválasztott ételek fogyasztását jelenti."
Sziasztok! többféle "csoda jó" ÉTVÁGYCSÖKKENTŐT kipróbáltam eredménytelenül. Igaz én nem hittem-hiszek ezekben a tuti "bogyókban", de gondoltam hátha már mégis sikerült a tudósoknak rátalálni valami igazán hatásos étvágycsökkentőre. Sajnos nekem a koplalás nem megy, (mert ugye legyünk őszinték, hogy a diéta az mégis csak koplalás), így aztán maradnak a plusz kilók.
De szívből gratulálok azoknak, akiknek valamelyik szer szedése megkönnyíti a diétázást!(Gondolom nekik pszichésen hat.) Sok sikert!
sziasztok! nekem az a tapasztalatom hogy igenis hatásos! nekem eddig 10kg ment le, ismerősőmnek 21kg és az egyik barátnőmnek is lement 13kg!E
ngem az első pár napban felfújt , majd szépen lassan adtam le a felesleget, az anyagcserémre nagyon jó hatással van!Most fejeztem be az első dobozt (16napi adag).Észreveszem magamon hogy karcsúbb vagyok és már mások is észreveszik a változást.
1 HÓNAPIG SZEDTEM DE SEMMIT NEM FOGYTAM TŐLE!
AZ A SZERENCSE,HOGY A PÉNZT VISSZAFIZETTE A CÉG,MERT ELÉG DEFICITES LETT VOLNA A DOLOG.
NE VEGYETEK,PÉNZKIDOBÁS!
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a káposztaleves kapszuláról, és a diétás turmix italokról? Hatásos?
- A káposztaleves kapszula mellett, milyen étrendet kell tartani?
- Interherb káposztaleves kapszula tapasztalatok
- Lehet a káposztaleves kapszulától hányingere az embernek?
- Ananász, papaya, kurkuma kapszulával erősített káposztaleves kúra
- DM-ben lehet vásárolni káposztaleves kapszulát?