Kaposváron Seffernél mennyi a 4D ára? (tudásbázis)
A 4d-hez nem tudok hozzászólni.
En csalódtam,de a 4d-t talán nem tudják elcseszni .
Már csak az a kérdés, h jó e az uh gép.
Sok szerencsét hozzá,remélem jó felvételeket kaptok !
Hát ez tényleg sajnálatos, :(
Mi csak babamozira megyünk, a komolyabb uh-t letudták pécsen a genetikán 2x magas afp miatt, így tulajdonképpen az egészsége felől nyugodt vagyok. Csak érdekel, h tényleg fiú-e, mert akkor eladom a lányunk csajos cuccait :-)
Szívesen leírom.
Elmentem hozzájuk a kombinált tesztre, kifizettem a 25.000ft-ot .
Amikor időpontot kértem hozzájuk , mondtam, hogy a babám kora nem teljesen tisztázott.
Mondtak,semmi gond, mert megnézik,ha kisebb megmondják mikor jöjjek vissza.
Lemertek , össz visz, annyi került a papírokra,a crl és az nt!
Orrcsontrol semmi! 1,2es nyári redot mertek. Nyugodtvoltam . Majd vérzés miatt kórházba kerültem. 1kis fiatal uhs doki,nézte a babát, behívták a kollégáját, a nyári redo 3,5 volt!!!!!!!!
Egyenes utam volt a pécsi genetikara , ahol 4,4 et mertek.
Rögtön mondtak,hogy magzatvizvetel kell.
Nem azt csináltatott,hanem a chorion boholy biopsziat , pesten. Ahol kiderült,h miért volt csak 1,2 az nt. Mert 10hetesen es 3 napokat vettek le!!!!!!!!!!!!!
Ha nem veszem be,sosem tudom meg,h vmi nem okes a babammal. Jelenleg is folynak a vizsgálatok.
Szóval,ennyit róluk!!!!!!!!
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy most mennyibe kerül Kaposváron a Seffer klinikán a 4D ultrahang? 2 éve 15 ezer volt, ez vajon változott?
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Ki a legjobb nőgyógyász Kaposváron?
- Lesz Aldi Kaposváron?
- Volt-e valaki mostanában szürkehályog-műtéten Kaposváron, tapasztalatok?
- Tudtok nekem ajánlani Kaposváron jó endokrinológust vagy nőgyógyászt?
- Természetgyógyász Kaposváron
- Tudtok Kaposváron, vagy környékén bármilyen babás programot vagy klubot, ahol a 21 hónapos fiam jól érezheti magát, és nem mellesleg én is?