Szia! Én Toponárra jártam egy "dokihoz". Nekem nagyon sokat segített, igaz nekem gerincproblémám volt. Priviben elküldöm az elérhetőségét ha még aktuális:)
szia!De hallottam rola is,egyik idos no jar hozza(ha egyre gondolunk)De azt hiszem o nagyon draga.Amugy a Berni nagyon aranyos,meg a ferje is.Nogyogyasz is.Van egy ismim aki viszont Pestre jar termeszetgyogyaszhoz a Nyugati ter kozelebe.Udv
Róla úgy tudtam, hogy kineziológus. Így is hirdeti a névtáblája a házán (vagy rendelőjén). Kineziológusnál már jártam, de egészen más okból. Most nőgyógyászati problémáim megoldására próbálkoznék természetgyógyásszal. Egy toponárit javasolt egyik kolleganőm, róla nem hallottál?
Szívesen venném, ha beszámolna valaki természetgyógyász segítségéről. Én kaposvári vagyok, így a kaposváriak (és környékiek) előnyben! Nekem nőgyógyászati problémáim vannak, lassan kezdem megelégelni a nőgyógyászok "segítségét", ezért próbálkoznék a természetgyógyásszal. Vajon érdemes?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.