Kapcsolat, ami tönkre tett!! (beszélgetés)
Van olyan is, ahol ingyenes jogi tanácsadás van. Kérdezd meg az önkormányzatnál !
Szerintem a gyerekeidnek ajándékozhatod a részedet, és tedd rá a haszonélvezedet.Ekkor halálodig ott lakhatsz, de már most a gyerekeid lesznek a tulajdonosok.
Itt vagyok újra!
Alkesszal / napi 1 liter tömény és 4 sör minimum./,megint gáz van! Már belement hogy eladjuk a lakást nyáron. Mindenki a maga részét megkapja.Neki 1/3 jár,nekem 2/3.Ingatlanos is megbíztunk. Hozta is a vevőket. lakás értéke 40-42 millió.
Tegnap az alkesz, elküldte a csába ,mert ő nem tud hová menni és nincs pénze, ennyiből meg nem tud venni. A megtakarítása, ami lekötve van majd jövőre jár le. Szegény nő ült és nézett. Mindenkit átver.
Rájöttem mi a baja. Nem lesz cselédje ha eladjuk a lakást. Mindent én csinálok betegen, megint baj van a szívemmel és ráadásul gerinc sérvem is van. Nehezen közlekedek. 1 emeletről nehéz lemenni ,felmászni meg egyenesen nem tudok, csak sírva. Járok kezelésre, még akupunkturára is. Most itt ülők és bőgők . Nem tudom mit csináljak. Mehetnék a gyerekekhez, csakhogy Ő telesen lelakná a lakást. Arra gondoltam hogy a lányom nevére íratnám a lakásom részét, én meg itt csak laknék. Talán akkor az egyik szoba az enyém lenne./ vagyis a gyerekemé! Kénytelen lesz akkor beengedni a lakásba.
KÉRDÉSEM : Lehet ezt úgy megcsinálni hogy ő ne szóljon bele? Akkor tudja meg ha már a gyerekem nevén van? Sajnos nem vagyok gazdag ahhoz hogy ügyvédekhez járjak.
Juj😄
Zseniális,,gonosz de zseniális.
Vennék neki minden nap egy liter pálinkát. Ha szerencséd van korábban elmegy, mint két év.
Még örökölhetsz is utána...
Nekem sokkal értelmezhetőbb ez a néhány sor így, ahogy leírtad, mint a kezdő hsz. 😊
Az első hozzászólásból kimaradt több olyan infó, amiből egyértelmű lett volna, hogy mi az ábra. De ha többen értettétek, az értelmezésemmel van gond. Nem fogom a melegre.
Én úgy értelmeztem az első házasságából lévő lakásukat adta el.
Abból lett neki x forintja, lehet az alkesz is adott a mostani lakás árához valamennyi pénzt, amit közösen vásárolhattak meg, és most nem hajlandó kiszállni a buliból, hiszen így megfelel neki.
De ez meg az én fantáziám szülötte értelmezés. :)
Bocs, de nem értem.
"Valahogy az utamba sodort egy embert az sors, hittem neki is. Eladtam a közös lakást és összeköltöztünk. Nem jött össze, kemény alkoholista. Nagyobb rész a lakásból az enyém, nem hajlandó belemenni hogy eladjuk és külön menjünk." - Milyen közös lakást? A házasság felbomlása után ki tudtad fizetni a volt férjedet? De akkor a tiéd a lakás, nem közös.
A másik, amit nem értek: "Nagyobb rész a lakásból az enyém, nem hajlandó belemenni hogy eladjuk és külön menjünk." Tehát az új élettárs, akiről azóta kiderült, hogy alkoholista - nem akarja, hogy eladjátok, és külön menjetek. Mi az, hogy a "nagyobb rész a lakásból" a tiéd? Eleve a te lakásod. Nem?
Tényleg nem világos. Lehet, hogy teljesen félreértem, de így leírva - nekem kósza.
Nem a kapcsolatod tett tönkre, hanem a saját választásaid. Vállald a saját felelősségedet a történtekben, mert csak akkor tudod kézbe venni az életedet. Ne add át az irányítást. A múlton nem tudsz változtatni, felesleges arról beszélni, mit kellett, vagy mit nem kellett volna.
Menj ügyvédhez, ne egyhez, legalább hármat hallgass meg.
Az elmondottak alapján nem fogod tudni bíróság nélkül megoldani.
Sok sikert!
Mivel van saját lakásod, nem fogsz kapni az önkormányzattól lakást, ez azért logikus, hogy annak segítenek, akinek nincs.
Több hibás döntésed nem terhelheted másra.
Ha a gyermekeid apja ezt-azt vett, ahhoz nem kellett volna adni a neved, ha láttad a vesztébe rohan, ha a gyermekeid miatt egy vacak kapcsolatban maradtál, a gyermekeid miatt, nem kellett volna az adósságokba sem részt venned.
Egy alkesszel összebútorozni nagy hiba.
Ha bírósághoz fordulsz, kérheted a vagyon megosztást, ha a bíróság megítéli, kérheted a végrehajtást, nem 2 nap alatt fog elintéződni.
Ha teljesen elmérgesedett a helyzet, talán az anyaotthon a megoldás, de csak az is akkor, ha a gyermekek még kicsik, tanulók.
Sok sikert!
Az önkormányzattól nem fogsz lakást kapni.
Mekkorák a gyerekek? Gondolom nem laknak veled. Esetleg ők nem tudnak segíteni?
Mi az, hogy nem megy bele? Esetleg nagyobb darab férfi ismerős, aki tud rá hatni, hogy márpedig eladjátok??
Szerintem nem. Két gyerekes kolléganőm nem kapott önkormányzatit, de azért próbáld meg.
A többit sajnálom, nincs ötletem.
Gyerekeid mekkorák?
További ajánlott fórumok:
- Miért irkál neten más nőkkel egy házas férfi? Mi viszi rá ilyenekre? Sok kapcsolat megy így tönkre.
- Anyagi, és hagyománybeli különbségek. Tönkreteheti a kapcsolatot?
- Akik úgy érzik tönkrement a kapcsolatuk a párjukkal/férjükkel miután megszületett a baba
- Amikor az anyós minden áron tönkre akarja tenni a kapcsolatunkat...
- Párkapcsolat tönkremenetele
- Miért teszi tönkre a kapcsolatunkat?