Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kan kutya és az ivartalanítás fórum

Kan kutya és az ivartalanítás (beszélgetés)

9. Nusika74 (válaszként erre: 6. - Moncsa70)
2010. szept. 12. 19:46
Tesomék nem várták meg, mert a doki csak este műt és ezért egy éjszakára nála maradt a kutya.A kutya súlyától függ hogy mennyibe kerül ,ha jól tudom 12000-tól kezdődik általába.
2010. szept. 12. 19:29

Köszi mindenkinek a tapasztalatokat!

A mi kutyánknak nem kell hogy nőstény kutyát lásson, neki a fiú is jó. Sőt a macska is! :)

Közben felhívtam az állatorvost. Azt mondta mivel kistestű kutya 12000 ft-ból megvan mindennel együtt. Fél órás beavatkozás. Utána 3 napig antibiotikumot kap. Tíz map után varratszedés és akkor veszik le a gallért is róla.

2010. szept. 12. 17:14
De a kan kutyát amúgy is olcsóbban ivartalanítják mint a lány kutyát.
6. moncsa70 (válaszként erre: 2. - Nusika74)
2010. szept. 12. 17:12
Nálunk egy óra volt csak az egész, meg is várhattam, és az ára se volt húzós. Bár, akárkinek mondtam, mindenki szerint olcsón dolgozik a doki bácsink.
5. moncsa70 (válaszként erre: 1. - Masnesz)
2010. szept. 12. 17:10
Én pár hónapja ivartalanitottam a kutyusunkat, de nagyon örülök, hogy megtettem. Kezelhető, nyugis kutya lett. Eddig sem szaladt el amikor sétáltunk, de ha lánykutyust látott, nem lehetett neki parancsolni. Most az összes szembejövő kutyát megszagolja, de ha rászólok, hogy nem szabad, akkor meg se szagolja, egyszerűen nem vesz róluk tudomást. Tehát csak javasolni tudom.
4. monika0104 (válaszként erre: 1. - Masnesz)
2010. szept. 12. 17:05

Szia nekem is a tesómnak volt ilyen kutyája és ráadásul éttermük volt és a vendégek között járkált és a vendégek lábán probálkozot mindig aztán elvitte ivartalanitani azóta mintha kicserélték volna semmi baja nincs sokkal nyugotabb.Nekünk is van kiskutyánk bent a lakásba , de még nem értünk el idáig hála isten , de észre veszük mi is mikor tüzelnek a szuka kutyák , de húzuk még mi is , de ha durvul a helyzett mi is ivartalanitjuk.

A tesóm nem bánta meg azt mondta bár már előbb meg tette volna.

3. Masnesz (válaszként erre: 2. - Nusika74)
2010. szept. 12. 15:32

Köszi!

Én is erre gondolok, hogy talán lenyugszik tőle.

2. Nusika74 (válaszként erre: 1. - Masnesz)
2010. szept. 12. 14:55
Szia tesomék kutyája is ilyen volt ,és ők is elvitték ivartalanítattni,azóta sokkal nyugodtabb.A doki azt mondta hogy ha a kutyát nem tenyésztés miatt tartják célszerü ez a eljárás.Pici műtét este vitték, és másnap reggel már haza is mehetett.Az ára egy kicsit húzos ,de ezt orvos függő.
2010. szept. 12. 14:37

Van egy 4 éves szobakutyánk. Ahogy szagot fog egyből menne, van hogy kiszökik az utcára. Ma átszökött a szomszéd németjuhászhoz és egyszerűen nem tudtuk hazahívni. Pedig az is fiú. De ők csak folyton meg akarták egymást csinálni.

Sokszor van, hogy a lábunkon is ugrál. Kislányom fél éves. Félek ha majd elkezd mászni akkor rajta is állandóan ugrálni akar.

Szerintetek jó megoldás lehet az ivartalanítás?

Van itt olyan akinek a kutyáját ivartalanították?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook