Kan kutya és az ivartalanítás (beszélgetés)
Köszi mindenkinek a tapasztalatokat!
A mi kutyánknak nem kell hogy nőstény kutyát lásson, neki a fiú is jó. Sőt a macska is! :)
Közben felhívtam az állatorvost. Azt mondta mivel kistestű kutya 12000 ft-ból megvan mindennel együtt. Fél órás beavatkozás. Utána 3 napig antibiotikumot kap. Tíz map után varratszedés és akkor veszik le a gallért is róla.
Szia nekem is a tesómnak volt ilyen kutyája és ráadásul éttermük volt és a vendégek között járkált és a vendégek lábán probálkozot mindig aztán elvitte ivartalanitani azóta mintha kicserélték volna semmi baja nincs sokkal nyugotabb.Nekünk is van kiskutyánk bent a lakásba , de még nem értünk el idáig hála isten , de észre veszük mi is mikor tüzelnek a szuka kutyák , de húzuk még mi is , de ha durvul a helyzett mi is ivartalanitjuk.
A tesóm nem bánta meg azt mondta bár már előbb meg tette volna.
Köszi!
Én is erre gondolok, hogy talán lenyugszik tőle.
Van egy 4 éves szobakutyánk. Ahogy szagot fog egyből menne, van hogy kiszökik az utcára. Ma átszökött a szomszéd németjuhászhoz és egyszerűen nem tudtuk hazahívni. Pedig az is fiú. De ők csak folyton meg akarták egymást csinálni.
Sokszor van, hogy a lábunkon is ugrál. Kislányom fél éves. Félek ha majd elkezd mászni akkor rajta is állandóan ugrálni akar.
Szerintetek jó megoldás lehet az ivartalanítás?
Van itt olyan akinek a kutyáját ivartalanították?
További ajánlott fórumok:
- Lánykutya ivartalanítása. Mit szóltok hozzá? Nagyfiam nem akarja engedni, állatorvos szerint muszáj.
- Kutya ivartalanítás. Megengednéd-e egy állatorvosnak hogy a lakásában végezze a műtétet...
- Kutya ivartalanítás
- Kinek, hogy viselte a szuka kutyája az ivartalanítást követő napokat?
- Kan kutya ivartalanítása?
- Hogyan viselkedik egy kutya ivartalanítás után?