Kampányolok az egészséges életmód mellett!! Szokj le a dohányzásról most! (beszélgetés)
Arról beszélek, hogy elég furcsa, amit csinálsz. Pörögsz itt magadban, mint aki vagy nem normális, vagy bepörgette magát. A kampány nem azt jelenti, hogy az ember írogat magában magának hülyeségeket. Na mindegy... Sok sikert!
Hát látom így hajnali 2 óra tájban senkit nem érdekel a kampányom :)) . Kampánycsend van :)))))))). Jó lenne rágyújtani :)))) !
Én, mint ex erös dohányos úgy látom, hogy érdemes küzdeni a cigaretta ellen. Egyre inkább telnek a hetek veszem észre, hogy mindenképp csak jobban járok. Tény, hogy kellemes volt szívni sokszor, de sokkal kellemesebb egészségesnek maradni, friss illatúnak. Nekem minden nap kihívás és élvezem! A saját akaratommal harcolok :), talán egyszer már nem is lesz harc, hanem megnyerem a küzdelmet! zokjanak le a dohányook, maradjanak egészségesek, takarítsák meg a cigi árát és tegyék tönkre a minimálbérért dolgoztató, amáde magas profitú cigarettagyárakat, akik úgy érik el ezt a magas profitot, hogy komoly függést okozó anyagokkal tömik a ciginket! Hát engem ne manipuláljon senki!!! Azt csinálok, amit akarok, és most nem akarok dohányozni, hiába kevertek a cigimbe bármit is, én letettem. 6 hete! Van mégegy szempontom. Az állambácsik sem fognak a cigaretta adómból zsírosodni. ÉN fogok jövö év elején a megspórolt pénzböl luxusnyaralásra utazni. Szóval..., magammal csak jót tettem, és több helyen is megkárosítottam a remélt hasznot :) !!! Elégedett vagyok! Ha másért nem, legalább ezért szokjatok le róla! Bosszúból :) !!
Nem tudom miröl beszélsz és kommentálni sem tudom a kérdésedet, sem pedig válaszolni rá. Sajnálom!
Basszus, Te valami pörgető drogot szedsz, cigaretta helyett?
Addig pörögtél, amíg ki nem vágtak?
Holnap 6.hete, hogy nem gyújtottam rá!
Igen inas, tudom, hogy rád számíthatok a jó ügy érdekében!! :) Csak jönnének a jelentkezöink :) !!
Igen igy van szivesen varunk mindenkit es remelem vanak akik mar fontolgasak csak meg kis segitseg kell aztan el is indulnak velunk egyutt a "NEM DOHANYZOM"-uton!!!Hajra mindenki meg lehet csinalni !!!
Igen koszi latod szorosan mogotted allok !:)
Szep napot
Figyelem! Új kampány! Most tegyétek le, amíg nem késö! Ahogy elkezdesz rendszeresen köhögni, az már régen rossz! Mentsd ami menthetö!! Tedd le most a cigit és élj minöségi életet idös korodban is! Mert aki most 30-40-50 éves és köhög, az 60 évesen csak üdögélni fog, mert a tüdeje annyira legyengül, hogy nem tud majd sétálni se! Tegyétek le! A pénzböl meg vegyetek új kocsit részletre, vagy nyaraljatok minden évben jó helyen, vagy csak egyszerüen költsétek el értelmesebb dolgokra, lakásfelújitásra...stb! Jelentkezzetek itt, vagy a Dohányzás-leszokás topikban, szerettel várunk mindenkit és segitséget lelki támogatást nyújtunk! Te csak hozd az elhatározásodat! :)
hajrá inas! te igazi kampányember vagy! húú!
szerencsére a föportálunkon azért vannak leszoknivágyók, csak legyen sikerük is!
Merre jartok kedves kampanyolo lanyok?
Valaki uj aki elhatarozta magat ,hogy leszokna?
Nyugodalmas jo ejszakat kivanok mindenkinek.
Nem jon hogy elhigyem ,hogy lasan 1 honapja senki fejeben meg csak meg sem fordult ,hogy leteszi??? 1-karos minden fele kepen az egezsegre
2-folyton dragul es sokan inkab elszivjak minthogy pl.gyereknek valamit vegyenek hat ezt nem ertem meg tenyleg!!!
3-jo budos az egesz ruha es minden tolle
4-nem csak magunkat de meg a kornyezetunket is szenyezuk..ennyire onzok nem lehetunk es magunknak valok csak szerintem.:)
Hajra kampanyoljunk egyutt egy fust mentes tisztabb jovoert!!!!!
Emberek! Tegyétek le a cigit! Nagyon káros, bár ezt mindenki tudja. Nem nehéz ám, 3 hét után már szinte eszedbe se jut! Ha mégis, akkor is csak pár másodpercre, ami azonnal el is száll, ahogy lefoglalod magad. Jelentkezzetek itt! :)))
pont ezt irtam a másik topicba...:S !
pedig rengeteg ember van a hoxán, sorakozniuk kéne a leszokni vágyóknak és 3 hete senki se próbálta meg! én vagyok az utolsó!
Ugy latszik tenyleg senki nem akar dohany nelkul elni itt ezen a forumon pedig jobb lenne.:)
:) köszönöm! látod, senki nem jön ide!!
szia
itt is gratulalok neked es ugyes vagy csak igy tovab
Hát én aztán kampányolhatok, senki se akar leszokni! Pedig követni kéne a jó példát én már 3 hete nem dohányzom! Dohányzás - leszokás topicban részletes beszámoló az állapotomról! Megéri belevágni leszokni a cigiröl, jó kis kihivás!
Igen! Köszönjük, ez egy jó bejegyzés volt!
Én 4 éve szoktam le róla - végleg. Merthogy előtte 20 évig keményen dohányoztam, többször leszoktam (?)rövidebb időkre. Most azonban tuti végleg, nem is értem, hogyan voltam képes cigizni. Aki le akar róla szokni, azért szorítok és hajrá: sokkal jobb lesz utánna, mert szabadnak fogod magad érezni. Aki nem akar leszokni, azért az is adjon magának még egy esélyt és gondolkodjon el rajta, hogy tényleg szüksége van-e rá, és miért. Hátha rájön, hogy n em is akar dohányozni, mert csak a pénze és az élete fogy.
Tényleg nem akar leszokni senki a cigiröl?? Úúú, de gáz! A Dohányzás- leszokás topicban el kéne olvasni süsse beirását és elgondolkodni! Én már majdnem 3 hétnél járok és nagyon jól birom!
Igazad van es egyet ertek veled .:)
En is letettem es nagyon orulok neki :)
Hajra mindenkinek kitartast kivanok.
Csak elhatározás és kitartás kérdése. Nekem megy már 2 hete és be lehet nézni a másik topicba, ahol már sokan leszoktak!
szerintem mindeni le akar szkni...csak nem egyszerű..
Senki nem akar leszokni a cigiröl? Én már 2 hete nem dohányzom, nagyon jó és továbbra is kampányolok!
Köszönöm!! :) Jó lenne sokan csatlakoznának!
További ajánlott fórumok: