Mindennapra egy kérdés az egészséges életmódról! (beszélgetős fórum)
Én azt hallottam most,hogy ajánlatos 5 óránként enni és közben tud pihenni a gyomor is :D
Nah mindegy...
Igaz,hogy az élelmiszerben lévő adalékok miatt ajánlják az ötszöri étkezést egy napra?
Ha természetes alapanyagokból készítünk ételeket,akkor elég háromszor is naponta?
Szerintem ez a fórum befuccsolt...
Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget :)
vegát nem szeretem a kedvencem a hal és a polip kivételével az összes tengeri kütyü.
Neked is jó 7végét
Kellemes hétvégét mindenkinek :D
Melyik a kedvenc ételetek, amit azóta készítetek, mióta újra terveztétek az életmódotokat, illetve kedvenc vega kajcsikra lennék kíváncsi, recepttel ha lehetséges :D
Köszönöm :D
hát a főzelében is van szilárd és a levesben is kivéve a krémlevesben,de ezeket a szerzezet nem dolgozza fel és átmegy rajta
A víz igaz Én nem is szoktam inni és aki tartotta az előadást az is kihangsúlyozt,hogy nem szabad inni evés közben.
Szerintetek tényleg igaz az,hogy a felnőtt emberek gyomra a szilárd táplálékhoz alkalmazkodott?
És,hogy étkezés előtt fél illetve utána 1 óráig nem szabadna inni?
Akkor mi a helyzet a főzelékekkel? Az pépes étel...
Ma hallottam egy előadás felvételét és ott mondta ezt egy professzor. De a főzelékekről nem esett szó.. Vagy a levesről...
Nem értem...
Rám a legelső jellemző...
Hol lehet ezt beszerezni?
Próbáld ki a homeopátiát!
Alumina 5ch (nincs székelési inger, nem kemény széklet is nehezen ürül)
Collinsonia 5ch (nagy darabos széklet nehezen ürül esetleg aranyeres vérzés)
Raphanus sativus niger 5ch ( erős felfúvódás, hasi görcsök)
igen tudom, mondta a doki,hogyha előbb utóbb nem sikerül kezelni akkor kilyukadhat a gyomrom :(
És az nem kis móka :(
Szia.
Voltam orvosnál, akkor kaptam gyógyszert és jobb is volt,de utána vissza állt a régi helyzetre, van egy izom a gyomromba ami nem akar mocorogni, meg sokszor van begyulladva szegény kis gyomrocskám...
További ajánlott fórumok:
- Találkozzunk mindennap
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Donor kérdés! El tudod képzelni, hogy valaki, aki élő és egészséges ember, egy ismeretlen embernek donort, például az egyik veséjét adja?
- Ti felhívnátok az exeteket, ha nőgyógyásztól feltett kérdésekre ő pontosabban tudna válaszolni? Vagy kockáztassam az egészségem?
- Kamilla tea mindennapos fogyasztásra egészséges?
- Könnyen elkészíthető, egészséges ételek a mindennapokra