Kakaós kevert recept
A Kakaós kevert hozzávalói:1 tojás
25 dkg cukor
5 dkg Ráma
1/4 l tej
4 dkg kakaópor
25 dkg liszt
1 sütőpor
A Kakaós kevert elkészítési módja:
A tojást a margarinnal alaposan összekeverjük, hozzáadjuk a tej felét, a cukrot, a kakaót, végül a lisztet a sütőport és a maradék tejet. Jól kidolgozzuk, egyenletes közép meleg sütőben 25-30 percig sütjük. Még melegen megszórjuk porcukorral, kockára vágva tálaljuk.
Megtölthetjük lekvárral (a barack vagy a ribizli illik hozzá). Sütés előtt a tetejét megszórhatjuk tört dióval.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Pné Veronika, 2009. márc. 12. 09:11
A kakaós kevert elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.