Jyskben vásárolt matrac lehet, hogy kicsi? (tudásbázis)
és mi a helyzet a hosszával?
végülis mi volt a gond?
az ágy hosszabb vagy a matrac rövidebb, hogy 10 cm volt a differencia?
Már miért lennél röhej tárgya?:))
Tudnád; mennyi mindenki csinál hasonló dolgokat!!
Mi pl. egy télen szánkóztattuk a gyereket, 1x csak érezzük; olyan könnyű húzni.. na, csak belejöttünk! Mikor hátranézek: gyerek 50 méterrel arrébb, ül a hóban, mi meg könnyedén húzzuk a szánkót. D
Azért ez komolyabb, mit egy "elmérés".
Egyébként tavaly vettünk nekem egy ágyat: lemértük helyet, lemértük ágyat, stimmelt, de 1 centivel sem lehetett volna hosszabb, mert 2 könyvespolc közé ment.
Mikor meghozták, nem fér be. :(
Fél óra, mire rájöttünk; az ágy lába kicsit ívelt, 2 rohadt centin múlott.
Közben már telefonáltunk a boltba, ment a vita, hogy visszaveszi-e, ugyanis mi pontos méretet adtunk. Ő is pont olyan méretű ágyat adott.
Mindenkinek igaza volt, így a könyvespolc aljából kellett egyik oldalon kicsit lefűrészelni.
Na...;mi van a matraccal? :))))
eddig a hosszával volt baj....
mi a helyzet a 10 cm-rel?
végülis az ágy hosszabb, ha jól értem
Na ne is haragudj!:DDD
Akkor ezek szerint a matrac 93x200?
Az ágy meg 90x200?
Vagy?
Mi tényleg jól szórakoztunk:DDD
de a pénzt visszakapnátok és vehetnétek egy jót :)
de mindegy, a Ti pénzetek, a Ti matracotok :)
Nem haragszom :)
Meg mertük, igazából 3 cmvel szélesebb a matrac mint kéne
De hiába vinnenk vissza szerintem, mert gondolom mind így van méretezve h 90x200
Nem mondod komolyan, hogy haragszol? :))
A melegtől van, ha igen. Még ugyan próbáltak segíteni.:)
Erre csak a debreceni Yiskkel tapasztaltakról; tengnek-lengnek az eladók, nem nagy üzlet, öten mindig vannak, ahányszor fizettem, két másik szó szerint ott támasztotta a pultot.
Addig lehetne pakolászni, mint pl. a KIKÁban teszik; ha ellépek valahonnan, már mennek, nézik, mit hova raktam vissza, igazgatják, élére állítják, stb.
A volt Cora melletti Yiskről beszélek, cáfolja meg valaki, ha mást tapasztalt, nyugodtan.:))
Mondjuk, van, amit tudok ott venni, van egy bizonyos krepp ágynemű, olyat máshol nem, és jó! Meg WC-kefe-200 ft-ért! hát ötösével hordom el, ha ott vagyok. DD
most komolyan nem bírtátok megmérni?
a Jyskben biztos visszacserélik, ha nem annyi, amennyi rá van írva.
Igazából rá hagytuk, valamelyik biztos nem stimmel, de majd a férjem kitalál neki valamit.
Először valóban elmosolyodtam, elképzeltem h azt gondoltatok h azóta itt mérőszalaggal ülök az ágy szélén :) de utána meg másképp gondoltam
Valtozok én is mint az időjárás.
Tudjuk be a várandósságodnak, hogy nem értetted a viccet :)
Én a helyedben jót derültem volna ,hogy mások milyen jól elhülyéskedtek utána a témán, majd beírtam volna, hogy "Képzeljétek, lányok, de hülyék vagyunk, nem jól mértük a matracot !" Vagy bármi más magyarázatot. Mert csak kiderült valami?
Mi volt nagyobb? Az ágy vagy a matrac? :) Vagy csak nem vártátok meg, hogy a matrac kirúgja magát?
Kedves aranyos válaszadók
Nem tűntem el, csak nem vagyok folyamatosan neten, mert feleség vagyok, édesanya és jelenleg kismama. Ezekből adódoan intézem a háztartást, a gyereket stb mivel vissza olvasva a válaszokat mindenki olyan okos volt és ismeretlenül kigunyoltatok így nem is vagyok hajlandó ezzel a témával többet foglalkozni. Több kérdést is feltettem itt a hoxan de sosem jártam így, hogy ennyi bunkó válaszado legyen, sőt eddig mindig csak pozitív csalódásaim voltam...... Eddig.
Én vettem ott egy szekrényt 7 évvel ezelőtt, azóta drukkolunk, hogy ne essen szét:D
A férjem már többszőr megerősítette, így reménykedünk, hogy kibír még néhány évet...
Képzeld, vettem lepedőt, és nagy lett! :D
Visszavittem, és kiderült, hogy két féle méret van, valójában jó polcról vettem le, de egy tréfás vásárló rossz helyre tette vissza a másik méretet.
Teljesen megértem, hogy néha zabosak az eladók :)
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet kezdeni a megunt könyvekkel? Rengeteg örökölt, illetve vásárolt könyvem van, és sok helyet foglalnak el.
- Nagyim megvásárolt valamit, szeretné visszacsinálni. Ennek mi lehet a módja?
- Vissza lehet újonnan vásárolt mosógépet cseréltetni?
- CSOK-ra vásárolt házat ki lehet adni albérletbe?
- Hogyan frissítsem fel a turkálóban vásárolt blézert, ha nem lehet mosni?
- JYSK-be vásárolt habszivacs vagy rugós matrac a jobb?