JYSK-be vásárolt habszivacs vagy rugós matrac a jobb? (tudásbázis)
két évvel ezelőtt vettem Budaörsön egy rugós/afrikos(kókuszos) ágybetétet. azóta nincs semmi bajom. nem izzadok rajta, nem zörög, nem lehet kifeküdni, szóval tökéletes.
az aranyáron vett szivacs ágybetét ment a vendégágyba.
szállításkor nem szabad összehajtani, ez fontos!
én is a szivacsra esküdtem, aztán kipróbáltam a rugós/kókuszost.ez a jó alvás titka(no és a tiszta lekiismeret)
Sziasztok!
Matrac-ügyben nem igazán van tapasztalatom, de ma vettem egy memóriahabos wellpur fekvőbetétet. Párnát már használok másfél éve, az bevált. Egy kis délutáni lustit tartottam most a matracon, szerintem jó lesz, bár meg kell szokni.
Nekünk ilyen van, 2.5 éve vettük akciósan, 70e-ért. Életünk egyik legjobb befektetése volt. Tökéletes állapotban van, nem tudjuk kifizetni. Nekünk sokat jelentett az a lehetőség is, hogy ha nem válik be 100 napon belül visszavásárolják, illetve 20 év jótállás van ezekre a típusú matracaikra. Egy álom rajta az alvás :)
Nekem ez a fajta van ősz óta, és nagyon szeretem. Pontosan felveszi a testem alakját, nagyon jókat alszok rajta.
A rugósat én sem ajánlanám, nagyon drágát kellene venni belőle, hogy ne menjen hamar tönkre és olyan kényelmes legyen mint egy olcsóbb habszivacs. Na meg nyikorog is összevissza...
no a matracvásárlások ideje van?, nekünk is venni kellene már mert lassan azt vezsem észre hogy a rugó a fenekembe megy:-))) soha többet ilyet, bár nem mindegy hogy milyen rugós:-)
kókusz meg túl kemény:-))
ezt Én tudni szeretném??Pont matrac vásárlás előtt vagyunk..de rugósat tuti nem veszünk,Nekem nem kényelmes.most van akció,sztem inkább drágábbat kell venni,és az legalább kiszolgál.
Én ezt a Driem zone matracot néztem.ami kókuszbetétes
További ajánlott fórumok:
- Mit vásároltál ma?
- Milyen ruhát vásároltál utoljára és mikor?
- Fertőtleníted valamivel a boltban vásárolt termékeket?
- Jyskben vásárolt matrac lehet, hogy kicsi?
- Kenőccsel impregnált kötésre, másodlagos kötésnek használható kétrétegű, antimikrobiális habszivacs kötszer?
- Mennyibe kerülnek kb. bababörzéken a habszivacs mesefigurák?