Jut elég idő az előző házasságból született gyerekre, ha már van közös gyerek is? (tudásbázis)
"1. Anyuci88 2014-06-26 11:10
A férjemnek van egy lánya az elozo házasságábol és egy kozos kisfiunk is.A lány 7 éves a fiu 6 honápos.Amikor átjon azt szeretné,hogy az apja csak vele fogalkozzon,kiabál hogy tegye le a kicsit. Az anyja azt mondogatja neki,hogy ne hagyja az apjának,hogy torodjon a kicsivel,mert neki nem az apukája .PEDIG AZ.Ha mondjuk csak heti egyszer kétszer jonne akkor nem volna gond,hogy csak vele foglakozik,míg itt van,de napi szintem jon. Nem tudom,hogy érthetnénk meg vele,hogy a testvére nem az ellensége. Még édestestvéreknél is nehéz ezzel megbírkozni,nem még így,hogy az anyja tomi a fejét."
mikor valtatok el, hogy nem sikerult tultenned magad rajta?
Hagyd beken a sajat gyerekedet! nem kell vele tobbet foglalkozni, mint az ujszulottekkel. ugyanannyit kell vele foglalkozni.
Es amig a 8 eves eljatszik adott esetben egyedul es megeszi a szendvicset egyedul, az ujszulottet etetni kell es pelenkazni...
jezusom..... te beteg vagy....
"De egy újszulottel egy apának nem igen kell foglalkozni,nem? Nem tud vele játszani"
Anyuci sem tud vele jatszani. Szerintem addig hozza se nyljanak amig nem less vagy 3 eves...
"Ő volt hamarabb" hát neked nagyon elmentek otthonról kedves fórum indító
ezer éve nem írtam fórum témához sőt nem is olvastam őket de te beteg vagy, már bocsi. valami külső orvosi segítséget keressél..(nem bántás csak egy tanács)
Sőt! Előfordul(hat), hogy a másik félnek is van gyermeke, aki magával visz a házasságba. Képzeljed el, akkor is jut minden gyerekre idő, szeretet.
Én sem olvastam vissza, de a másik fórumból következtetek, hogy mi lehet a problémád.
Miért nem keresel inkább magadnak egy új párt? Az lenne a legnormálisabb megoldás.
Hát,tudod,én meg kifejezetten szeretnék Bora Borán pocolni,de az élet nem kívánságműsor!
Szedd össze magad,és gondolkodj,cselekedj normális, felnőtt ember/anya módjára!!
Mert,amit művelsz az már a beteges kategória!
ha a Ti közös pár hetes gyereketekre azt mondta volna apuka, hogy "ezzel a ki poronttyal ugyan mit csináljak, nem tud ez még semmit, csak fekszik", akkor mit gondoltál volna???
Tudod,. apuka pont ugyanúgy szereti azt a kis csöppet, mint a közös lányotokat. Ezt el kell fogadnod.
Márpedig a te gyerekeddel csak akkor lenne esélye legalább annyit foglalkozn, mint a babával, ha odaköltözik hozzájuk a nagy is.
Ezt szeretnéd? Nem hiszem.
Mi az, hogy ő volt hamarabb? Ez nem pékség, ahol sorszámot kell húzni, már bocsánat. Annyit kellene kapnia minden gyereknek az adott életkorban, amennyi kijár neki, az újszülöttnek is, és a nagyobb gyereknek is mások a szükségletei. De úgy alapjában véve a nagyobbacska gyerekek pl eljátszanak egyedül, míg a piciket mindig szórakoztatni kell. Ez persze nem mentség az alól, hogy ne foglalkozzon a nagyobbal, csak nem értem, miért írod, hogy "többet, mert ő volt előbb"?
Ha majd a picúr 8 éves lesz, akkor meg azt fogod mondani, hogy foglalkozzon többet a tieddel, mert ő meg 16 éves, vagy mi?
És kérdem én: adta valami jelét, hogy mikor megszületik a kisebbik, nem fog foglalkozni a nagyobbal, vagy ez a para csak a te fejedben él?
ezdedúrva! ...
Mondd, hogy ez csak hollószínház, nem egyéb!
Nem jut, és hozzá kell szokni, ez van, lesz.
Neked kell pótolnod. :((
Az az apukától, meg az új asszonytól függ...
Az én exem onnan kezdve konkrétan leszarta a gyerekeimet, mióta összekerült az új asszonnyal. Amióta meg ott gyerekek vannak azóta még úgy is...
További ajánlott fórumok:
- 2001-2003-ban született gyerekek anyukáinak pletyó fóruma
- Szerintetek hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat a párommal abortusz után? Van köztetek olyan, akinek ugyanattól a férfitól született gyereke?
- Mi a véleményetek arról, ha valaki gyereket szül egy rossz házasságba?
- "Ikrek" jegyben született gyerekek szülei
- Előző házasságból született gyerek...
- Tudja valaki hogy 4 gyerekre hogy lehet igénybevenni a családi adókedvezményt, ha a 2 kicsi júliusba született?