Június 8-tól fogyás (beszélgetés)
Hát sziasztok! Örülök, hogy azért rajtam kívül más is visszanéz ide, bár én régen voltam. Igazán örülök.
Most én is stagnálok. Még kéne 5 kilót leadnom.
Sziasztok....Énis régen jártam erre, rossz volt a gépem...
Hát azthiszem túlvagyok a mélypontomon, ismét megindult a fogyás, centikben mérve egész jól szeerncsére. Mondjuk felénk nagyon hülye idő van mostanába, úgyhogy korizni se tudok kimenni, már hiányzik....
Ti hogy álltok????
Egy szelet müzli 84 kcal. Ebbből szoktam megenni 2 dbot vagy hármat, mellé 3 joghurt meg gyümölcs.
3-4 naponta eszek melegkaját is. Próbálom a szervezetemet ráállitani, a nyugalmas evéshez és a lassú jó megrágos evésre.
Jobban feltudja a szervezet dolgozni a jól megrágott kaját mint a gyorsan bekapot valamit. Mindenki gyorsan eszik és siet mindenhova. Kajáláshoz egy fél órát el kell tölteni. Tv előtt vagy társaság mellett.
Alys igyál napi 3 l. Kell most. Ilyen melegben a legfontosabb.
Én teljesen jól vagyok. Most rászoktam a müzli szeletre és a joghurtra. Azt is eszem. Este meg bevágta egy dinnyét. Jól haladok. :) Tegnap ettem meleg kaját is. Chilisbab tésztával. Nem volt büntudatom. Nagyon jól esett. Jah tényleg, a legfontossabb hogy nagyon lassan kell enni és jól elrágni, akkor nincs az, hogy még éhes vagyok.
Napi 4-5 l folyadék most kell. Ilyen melegben lenni, olyan mint ha ülnék egy szaunában. Teljesen kivisszi a méreganyagokat, de nagyon fontos a folyadék. Persze a édes dolgokat kerülni kell, mert ebben a nagy melegben a gyomor se bírja.
Én is csináltam, heti egy kiló teljesen jó. Ha megáll, ne legyél türelmetlen. Nem lehet, hogy nem iszol eleget ebben a melegben?
Biztos megindul, ne add fel!
Igyekszem betartani mindent, 95 százalékban megy is de valamikor elszakad a cérna..Mikor elkezdek sirni akkor már baj van, nemnagyon birom a hangulatváltozást...Néha megengedek magamnak egy icipici ,,rendes,, kaját pl gyümölcsnapon de csak picit és csak ebédre..de igy is megy, betartható csak most hogy dolgozok is nehéz...:)
És soha nem szednék bogyót, inkább legyek 64 kilós mindig minthoyg megbetegedjek valami hülye csodapirulától:D
Én is 10-et szeretnék.
Hogy megy a 90 napos? Be tudod tartani?
Mi van a joghurt/víz párossal? Hatékony?
Hali, megérkeztem. Utaztunk a hét végén és netünk se nagyon volt.
Hogy bírod a joghurt/víz hetet? Mennyit dobtál le és milyen lett az arcod? Vagy még csak most kezdted?