Jövőhéten kezdek edzőterembe edzeni. Tud valaki segíteni egy edzésterv kialakításában? Nagy segítség lenne, mert még soha nem mozogtam így.. (tudásbázis)
Köszönöm:) Lehet igénybe fogom venni, és tényleg fogok írni:). Holnap megyek először, a helyet se nagyon ismerem, de mint írtátok, ha van edző akkor beszélek vele is:). Erősíteni mindenképpen kell, meg az állóképességen is csiszolni kéne:)
Elsősorban a tavasz közeledte miatt vettem rá magamat, mert eléggé ellustultam, és már sétálni se szoktam. És most vettem még csak észre, hogy a combom narancsbőrős... és azzal muszáj lesz kezdeni valamit.
Minden teremben/majdnem minden teremben/van edző,ígaz pénzbe kerül,de ha soha nem voltál ilyen helyen ,akkor tök idegen lez.azt se tudod majd ,hogy a szarvát vagy a tőgyét fogd meg egy gépnek...a lábadat vagy a hasadat erősíti-e?!
Vagy ha rájössz hogy lábgép akkor a feszítőre vagy a hajlítóra hat-e..Ha ennyire nem vagy képben jobb ha egy-két órát befizetsz,és edzéstervet kérsz az edzőtől,és bemutatást is...Ha megvan utána menni fog önállóan is::)
Vékony vagy így is és felsoroltad a felső és alsótested is/kivéve a has hát:)/úgyhogy azt hiszem általános erősítő edzést kéne kérned:)
Ha bármi gondod van írj priviben:)/Ez a foglalkozásom/
Szia! Nagyon javaslom neked az edzesmester.com-ot. Igaz, fizetni kell érte, de kapsz egy komplett edzőtermi edzésprogramot, amiben egymásra épülnek a gyakorlatok és így fokozatosan erősödhetsz. És ott lesz a program megalkotója, egy személyi edző, akinek válaszol a menet közben felmerülő kérdéseidre.
Szerintem olcsóbb is, mintha személyi edzőt fizetnél a konditeremben.
:) Köszönöm!
Mindenféleképpen segítséget fogok kérni az edzőteremben is, de örülnék, ha segítenél te is, legalább tudnám, hogy mire számíthatok:)
Kézilabdáztam 5 évig. Ennyi, semmi mást nem csináltam. 173cm, 59 kg vagyok. Comb, fenék, és csípőt szeretném feszesíteni, és a felsőtestemet erősíteni.
Jaj nagyon hálás lennék:):):)
sziia:)
egy-két adatra van szükség hozzá, meg hogy sportolrál e már előtte, és ha adsz egy kis időt szívesen segítek!!:)
amúgy az előttem szólónak igaza van, de ha gondolod segíthetek!:)