Jóslás, álomfejtés. Ért hozzá valaki? (beszélgetős fórum)
nekem most volt 1 fura álmom.. érdekelne,mit jelenthet:
sétáltunk,mindenfelé... jött 1 vasúti átjáró.. mellette őrbódé a túloldalon... bácsi kijött, de nem szólt h ne menjünk.. csak éreztem,hogy nem kéne.. kinéztem balra, hát jött 1 mozdony, szóltam a többieknek,hogy állj! elment a mozdony, átmentünk..az 1ik sínen... az öreggel beszélgettünk,mondta,ez 1 mentesítő mozdony volt... 1x csak nagy csikorgás, jött 1 másik vonat, de nem a sínen... :D félig le volt csúszva,valamiért kisiklott.. 1 darabig még bukdácsoltam a kerekek közt,azok nem is csaptak el, de a végén rám dőlt az egész szerelvény és felébredtem...
Hello!
Lenne egy álmom de nem tudom mit jelent,valaki nem tudná-e megnomondani hogy mit jelent? Elvesztettem a kisbabámat. Álomban mit jelent?
Nekem erről két dolog ugrott be:
1. méregteleníts, lehet a szervezetedben valami gyulladás, ami annyira nem nyilvánvaló!
2. körülötted, téged érintő ármánykodás, negatív energiák, rosszakarók. Kérj védelmet magadra, vagy imádkozz, és gyújts fehér gyertyát. Segít letisztítani a negatív dolgoktól.
Megint költöztem, de nem tudom hova. Ház másik lakás? Pakolás és ami még hozzá lapcsolható nem volt benne, csak idegen hely..
Megnézem itt is a neten..
Köszi:)
Bár nem birkóztam vele,nem ültem a nyakában és nem is szerelmeskedtem vele:)
De az anyagi siker rám fér:)
Hiszek benne,ettől függetlenül:) (Mármint az anyagi sikeremben:) )
Ez jó:)
Az emberek nem gondolnak arra,hogy azt kapják (előbb utóbb) amit adnak.
Aztán meg sír a szájuk,hogy miért történik ez velük?
- Anyagi siker; jó üzleti szellem. Ördöggel, ha birokra kelsz: szenvedély: rosszallod a saját viselkedésed. Ördög, ha belédkapaszkodik: túlzás, autósnak: gyorshajtás. Ördög, ha barátságos, megnyerő: kerülőutakon jársz; jó ötletek, amelyeket nem tisztességes úton valósítasz meg. Ördög nyakában ülni, ördögöt meglovagolni: szerelmi ügyeskedés, cselszövögetés. Játékördög: jó humor, kedves heccelődés. Nőnek ördöggel szerelmeskedni: nem avatod be partnered a testi kíváncsiságaidba, ezért talán aztán nincs is sok örömöd a szexben.
Ezt találtam..
Nincs mit. :)
Nekem is volt egy érdekes álmom. A munkahelyemen az asztalom alatt egy pink színű pók mászkált. Nem volt ijesztő, pedig én félek a pókoktól. Na később kiderült, hogy az egyik kolléganőm (aki mindig játszotta a cicababát) rendesen alámtett. Igaz hónapokkal később a sors félig-meddig visszaadta neki azt a gonoszságot.
Igen,én is hasonló dologra gondoltam.
A második mondat úgy ahogy van,találó.
Köszi:)
Szerintem nem ilyesmi.
Az a fog. (Azt hiszem)
Az volt:S
Rossz volt:S
Valaki megmondhatná mit jelent:)
Álmomban egy ördög matatott a szobámban,elég hangosan,aztán beállt az ágyam elé,engem nézett.
Jó nagy szívdobogással keltem,feloltottam a villanyt,körülnéztem.
Nem volt ott senki persze,de elég félelmetes volt:S
Valaki !?
Én szültem álmomban 4 kiscicát , nagyon szépek voltak de ....
Lehet csak azért ,mert anyukám cicája nemsokára ellik,és aznap feküdt az ölemben ..?
Szia.
Nemrég volt egy migrénes fejfájásom,de egyébként soha nem szokott lenni és a fejem sem fáj.
Annyira élethű volt,tehát nem tudtam,hogy álmodok...
Előző élet?Ez mit jelent?Valami gengszter voltam akit elkaptak?:))) :S
Nem viccelődök,de mire gondolsz?
További ajánlott fórumok:
- Ért valaki az álomfejtéshez? Akár néphagyomány, akár ezo-vonalon.
- Van köztetek aki ért az álomfejtéshez?Van egy visszatérő álmom és nagyon zavar.
- Népi álomfejtés.... Aki hisz ebben, és vannak történetei írjon
- Mit jelent az álomfejtésben, ha a szerelmem lelőtt engem álmomban?
- Valaki, aki álomfejtésben jártas, segítene megfejteni az álmomat?
- Furcsa álmom volt... ért valaki álomfejtéshez?