Valaki, aki álomfejtésben jártas, segítene megfejteni az álmomat? (tudásbázis kérdés)
Az álmoknak mindig egyéni mondanivalója van, nem hiszek abban, hogy általános jelentésük van, mint pl, ha macskával álmodsz, az ezt vagy azt jelenti...
Abban a korban vagy, amikor az ember keresi önmagát, keresi a helyét a társai között, és keresi azokat az embereket, akik mindig mellette állnak.
Én ezt "olvasom ki" az álmodból, keresed a helyed a középiskolában, szeretnél hozzájuk tartozni, ugyanakkor talán szükség lenne egy olyan emberre is akit ismersz, aki megszokott, akire számíthatsz.
15 éves lány vagyok,gimnazista.
Kb 2 hete szinte minden éjjel azt álmodom,hogy néha egyedül,de általában egy fiúval az oldalamon (aki általánosban osztálytársam volt,egyszer szerelmet vallott,de nem tartjuk a kapcsolatot) mentem társasági eseményekre,kiállításra,buliba,évnyitóra,suliba,ahol mindig egy társaságot kellett megkeresnem,de soha sem találtam meg őket,futkostam össze-vissza jó sokáig,majd egyszer csak ott termettek...a fiú aki velem volt semmit se csinált,meg sem szólalt,csak ott volt.
Jelenthet ez valamit?:/ Csak mert már 8-szor biztos hogy ezt álmodtam
További ajánlott fórumok:
- Vajon mi lehet ez? Segítsetek megfejteni!
- Jóslás, álomfejtés. Ért hozzá valaki?
- Ért valaki az álomfejtéshez? Akár néphagyomány, akár ezo-vonalon.
- Van köztetek aki ért az álomfejtéshez?Van egy visszatérő álmom és nagyon zavar.
- Neked ez az idézet mit mond? Segítsetek megfejteni.
- Szeretném megkérdezni, hogy ki jártas igazán az álomfejtésben?! :)