Jónás módszer című könyvet ki írta? (tudásbázis)
Sziasztok!
[link] webcímen, aki tud angolul ki tudja számítani a jónás-napjait!
Szerintem a doktorurak is ez alapján dolgoznak! Ja és nem kerül 21 v 25 ezerbe:)
Kedves Katalin9090
Nekem meg van a könyv. Ez egy kis füzetecske, 950 Ft. Én elolvastam, de ahelyett hogy rendett tett volna a fejemben csak még jobban összezavart. A lényeg és hogy az ember mikor próbálkozzon nem derül ki belőle. Inkább abban erősíti meg az embert, hogy tényleg hatásos lehet a dolog, de inkább azt mondja, hogy Pánszki Gyulát kell megkeresni aki 21.000 Ft-ért ad meg egy táblát az időpontokkal. Ha minden igaz a netről is le lehet tölteni ezt a táblázatot, azt azonban nem tudom, hogy pontosan megegyezik-e dr. Pánszki Gyula félével. Ha megteheted, szerintem érdemes felkeresni a doktor urat.
Dr. Jónás Jenő: Fogamzáskontroll
de lehet, hogy nem erre gondoltal.
További ajánlott fórumok:
- Holdnaptár - Jónás módszer
- Jónás módszer: fiú vagy lány?
- Diéta fejben - Hogyan motiválod magad? Tudsz esetleg könyvet, módszert ajánlani ehhez?
- A kisfiam 15 éves 184cm és 90kg. Szeretne fogyni kb 10 kg-ot.Milyen módszert ajánlanátok? A 90 naposról kapott egy könyvet...
- Hol tudnam megvenni az alábbi könyvet? Masaru Ibuka:3 éves kor után már késő - A sikerre nevelés japán módszere
- Olvasta valaki a Tisztítókúra felsőfokon c. könyvet? Egy új módszer van benne, az ún. Master cleanse. Tapasztalatok?