Holdnaptár - Jónás módszer (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Holdnaptár - Jónás módszer
Szia! Amit találtam a neten egy külföldi oldalon megcsináltam de nekem az nem jött be szerintem az nem megbízható oldal! Viszont egy profi asztrológust kerestem fel ma kaptam meg az időpontokat!😊🙏🏻 Remélem bejön!!!
Szia!
Van a neten egy program ha beírod, hogy jónás módszer kiadja. De ahhoz tudnod kellene a pontos születési idődet amit egy asztrológus be tud pontosítani.
Nekem a ciklusom 4. napjan volt a Jonas-nap. Elötte nap voltunk együtt, onnantol 1 hetig folyamatos szurkalast, huzodast ereztem, neha abbamaradt. El is kezdtem rögtön palastfü teat inni, mert azt hittem, hogy felfaztam, de mas nem utalt felfazasra. Viszont peteereskor szoktam ilyen szurkalast erezni napokig. Most meg kb 2 napja ugyanott ego erzest erzekfelvaltva mindket oldalon, de nem olyan erös, fajdalomnak nem neveznem.
De amugy semmi egyebet nem erzek, es nem is lehetne meg ilyenkor semmilyen tünet:)
Elolvastam a Fogamzáskontroll könyvet is, úgyhogy szerintem tuti működik a módszer. Mi még egyébként nem próbálkoztunk sehogy sem.
Ez volt az első próbálkozásotok? Érzel már valamit? Persze ilyenkor mindenre azt hiszi az ember, hogy jel :)
Nekem is, es tenyleg csak ez alapjan probaljuk ki most, a biologiai ciklusos ivumtol jo messze volt most a Jonas-napom, ezert is vagyok nagyon kivancsi.
Neked fiut, vagy lanyt ir? Nekünk ez a honap kerdöjeles.
majd júliusban, 6-án lesz a jónás, úgyhogy előtte való nap fogunk :)
Neked első baba lesz? Nekem igen
Sziasztok, Valaki tudna nekem segiteni a Jonas naptarom osszeallitasaban es ertelmezeseben?
Koszonom, Kata
Oda van írva a naptár aljába, hogy a menzit és a pé-t magunknak kell bejelölni zölddel és kékkel.
Szóval a fekete és sárga pötty nem arra vonatkozik! Hanem a teliholdra és az újholdra.
Sziasztok!
Ha minden igaz most úgy teszteltem pozit, hogy Jónás napon voltunk együtt csak, se előtte se utána. Volt már így valaki?
Akkor lehet, hogy most nem a Jónás módszer szerint esel teherbe, hanem a két menstruáció közt félidőben.
De volt már aki megesküdött, hogy közvetlenül menstruáció előtt/alatt/után esett teherbe. Ha van kedved, próbáld ki, de akkor a ciklus közepén nem bújhattok össze, mert akkor nem lehetsz biztos benne, hogy Jónás napon lett-e a gyerek legyártva! ;-)
További ajánlott fórumok:
- Jónás módszer: fiú vagy lány?
- Szépségápolás, méregtelenítés a Holdnaptár szerint
- Esett-e teherbe valaki közületek Dr. Jonás módszerével
- Speciális holdnaptárt keresek a neten, tudtok ilyen oldalt ajánlani?
- Jónás módszer című könyvet ki írta?
- Ki tudja, hogy lehet a jónás módszerrel a biztonságosabb, kevesebb kockázattal járó jónás napokat megállapítani, kiszámolni?