Joghurtos meggyesparfé recept

Fél liter joghurt
2x 2.5 dkg zselatin
2x2o csep édesitő
2 tasak tejszinpor
30 dkg meggy
A Joghurtos meggyesparfé elkészítési módja:
A zselatin egyik tasakát a leirás szerint elkészitem, a másikat nem vízet hanam az átpaszizozott meggyel kavarom simára,és ugy melegitem de nem forralom fel, mindegyikbe beleteszem az édesitőt. Mig kihül felverem a tejszint, és külön külön hozzáadom a zselatinos masszához, Folpakkal kibélelem a bordasütőt, először a meggyeset beleöntöm, mjd a fehérmasszát ovatossan megkeverem,hogy márványos legyen és a mélyhűtőbe teszem kb 2 órára fogyasztható
Kategória: Fagylaltok receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2008. júl. 15. 12:42
A joghurtos meggyesparfé elkészítési módja és hozzávalói.