Joghurtos lepényke recept

1 csésze natúr joghurt
2 csésze teljes kiőrlésű liszt
1/2 kv. kanál szódabikarbóna
csipet só
reszelt sajt
4-6 szelet sonka
A Joghurtos lepényke elkészítési módja:
A tészta hozzávalóit sima állagú tésztává gyúrjuk. A kész tésztát 4-6 részre osztjuk, mindegyikből golyót formázunk. A golyókat vékonyra nyújtjuk (kb. 2-3 mm vastagságúra), a közepére egy szelet sonkát teszünk és rátesszük a sajtot. A tésztát úgy hajtjuk fel, hogy eltakarja a sonkát és a sajtot. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk és a tészta mindkét oldalát aranyszínűre sütjük.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2017. jan. 21. 06:15
A joghurtos lepényke elkészítési módja és hozzávalói.