Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Joghurtos csirkecomb recept

Joghurtos csirkecomb recept

A Joghurtos csirkecomb hozzávalói:
6-8 egész csirkecomb
só, feketebors
kakukkfű
majoranna
oregánó
rozmaring
1 nagy doboz natúr joghurt
egy evőkanál méz


A Joghurtos csirkecomb elkészítési módja:
A forgójánál elvágott combokat besózom, teszek rá egy kicsi feketeborsot is. Bedörzsölöm a többi fűszerrel. 1 nagy doboz natúr joghurtot összekeverek 1 evőkanál mézzel, ráöntöm a combokra, és ebben a pácban hagyom a hűtőben egy napig. Kiveszem a csirkét a joghurtból, kivajazott tepsiben fólia alatt kb. 45 percig sütöm közepes lángon. Utána még egy kicsit fólia nélkül, hogy megpiruljon a teteje.

Köretnek tejjel-vajjal kikevert burgonyapüré illik, savanyúságnak tzatziki, amibe a szokásosnál kevesebb fokhagymát teszek.


Kategória: Húsételek receptjei


A joghurtos csirkecomb elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook