Jobban vagyok, mégis félek (beszélgetés)
Igen
Vagy bekapcsol a vészjelző hogy miért is vagyok jobban
Pedig jól akarok lenni !!!!!
Neked is volt ilyen???
A könyv nekem is el kel.
Férjem fèlève halott azóta...majd jobb lesz szlogen helyett...már boltba sem merek menni.
Csak kognitív terápia van talán emiatt jobb
Vagyis ha a terápia után jól vagyok az normális azon nem agyalok.
De ma reggel csak úgy jól voltam ez gyanús és beindult a hülyesèg
Nincs gyógyszer csak b vitamin komplex tegnap óta és valeriana.
Itthon is írok naplót, jegyzetelek
Köszönöm a segítséget,utána nézek ennek a könyvnek
A válaszadásban nem tudok segíteni.
Csak tanácsban.
A terápián felül otthon is szoktad támogatni alternatív módon a gyógyulásodat? (kiemelem, azon felül hogy gyógyszereket szedsz és felügyel orvos)
A gondolatokat ugyanis meg lehet regulázni, bár még olyanoknak is rettentő nehéz akik mentálisan többé-kevésbé rendben vannak. Borzasztó sok gyakorlással jár, de amúgy ingyen van és akár a klotyón ülve is lehet végezni.
Íme egy könyv ha nyitott vagy az önfejlesztésre :
Dr. JOE DISPENZA : Engedd el önmagad - ...és válj új emberré!
A saját érdekedben....
Pánikbeteg vagyok,és terápia hatására kezdek jobban lenni de ilyenkor nagyon megijedek, félek hogy most miért vagyok jobban.
Tudod hogy örülni kellene, viszont amikor fél éve minden nap rosszul vagy,azért megijed az ember hogy miért
Legalábbis én ezek szerint 😞
Ezen agyalok egész nap.
Tegnap ilyenkor kapkodtam a gyógyszereket mert nem tudtam meglenni remegés reszketés és a rohadt autómatikus gondolatok,mint a meghalok a mai napon stb.
És ma üres a fejem csak az van amit gondolok és ettől ijedtem meg és most emiatt remegek.
Ez ugye el tud múlni?
És szépen csak jobban leszek?
További ajánlott fórumok:
- Kicsit jobban megeröltettem magam nagydolog közben, lehet baj belőle? 15 hetes vagyok, és nagyon mérges magamra. :(
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 41 éves vagyok, és egyre jobban élek. Utazások, bulik,...
- Közel 10 napja szültem, nagy vérveszteséggel. Állandóan sápadt vagyok és szédülök. Mit ajánlotok, hogy jobban érezzem magam?
- Pozitív terhességi teszt(ek), mégis félek: mi van mégsem vagyok terhes?
- Hetek óta gyenge vagyok, mit kellene szednem, hogy egy kicsit jobban érezzem magam?