Pozitív terhességi teszt(ek), mégis félek: mi van mégsem vagyok terhes? (beszélgetés)
Szia Eszty! :) Némán drukkoltam itt Neked eddig! ;) Nagyon gratulálok a babóhoz! :) Engem nagyon érdekelne, hogy mi volt a dokinál! :) Megírod?
Este vár a doki.. :)) majd megírom a fejleményeket, ha szeretnétek :))
Nagyon boldog babavárást kívánok!:)
Ez esetben Gratulálok Kismama! :)
Anyukám is ezt mondta. A nyuszi most nem tojást, hanem pozitív tesztet tojt :)
Ezek gyönyörűséges POZITÍVAK! Gratulálok!!:)
Ennél szebb húsvéti ajándék nem is kell...:)
Töltöttem fel képet a tesztjeimről :)
Hát már egy jó ideje nem védekezünk.. igazából tavaly voltunk rajta nagyon az ügyön, de az istenért nem estem teherbe.. Aztán azt mondtam a páromnak: hagyjuk, ne erőltessük. Plusz történt közben ez-az, családi gondok, stb.. és én már el is feledkeztem róla, hogy védekezés nélkül baba is lehet :) Hát már nagyon várom a jövőhetet, hogy mehessek dokihoz.
Nincs olyan, hogy ál-pozitív teszt, csak a terhesség alatt termelődhet az a hormon, amit a tesztek kimutatnak.
Gratulálok.
:)
Szia!
Én sem mertem elhinni mikor pozitív lett a tesztem 4et is csináltam,azóta is folyton aggódok, pedig már ultrahangon is láttam a kis Babaszemet. :)
Most vagyok 9 hetes. Álpozitív teszt nem hiszem,hogy gyakori lenne. Ha van párod és van esély arra,hogy nem védekeztetek,akkor bizony gyanús,hogy baba lesz! :)
Kedden telefonálok, szerda-csütörtökön már fogad is. Ma már nem volt bent, későn telefonáltam, de annyit mondott, hogy kedd reggel korán hívjam fel, és beszorít nekem egy időpontot.
Őszintén szólva én reggel néztem a tükörben magam, hogy olyan fura a hasam.. de azzal nyugtáztam, hogy biztos híztam.. :// de anyukám az istenért nem hagyott békén, plusz még a tesóm: egy órán keresztül hajtogatták, hogy ez a has bizony nem hízástól gömbölyödik. Vagyis nem csak..!
Őszintén? Nem emlékszem, hogy pontosan mikor volt az utolsó menzi. Annyi idegeskedés volt, meg sírás meg a temetés, a szervezés, hogy igazából arra eszméltem, hogy már "rég" nem menstruáltam. Aztán ma reggel anyukám "letámadott", és teszttel állított haza. Épp hogy csak rápisiltem és máris pozitívat mutatott.
Pozitív teszt nem csal. Csak a negatív lehet kérdéses!!!Ha pozitív a teszt tuti mahgas a HCG szint.
Gratulálok, babát vársz!:)
Nekem a dokim azt mondta, hogy negatív teszt tévedhet, de pozitív nem.:))
És igen, létezik tünetmentes terhesség, én már kettőn túl vagyok.:)
Szóval ne aggódj, csak irány a doki!!:)
nem hiszem hogy ál-pozitív.nekem sem volt semmi tünetem a 8-10hét környékéig..konkrétan semmi..amit te felsoroltál az már rengeteg tünet :)
Először is gratulálok :-),mert szerintem babát vársz.Két teszt ritkán téved egyszerre,úgy gondolom.Amúgy van olyan,hogy tök tünetmentesen vészeli át valaki a terhessége első felét (ami nálad nem igaz,mert vannak tüneteid).Pl. a pilates oktatóm most terhes,és a székrekedésen kívül kutya baja.
Szia Eszty! Mikor kellett volna megjönnie?
Szerintem lehet "szinte" tünetmentes! A mosolygó fejből ítélve örülnél neki, igaz? :)
Én kb. 2 hete csináltam pozitív tesztet, és épp ma megyek az 1. UH-re! Szóval izgi! :))))
Drukkolok, hogy az legyen belőle, ami a szíved vágya! :)
Nem szokványos sztori az enyém. Mostanában nagyon sok minden történt velem. Apukám beteg lett, nagyapám kórházba került, nagybátyám meghalt: szóval rengeteget idegeskedtem, ezért nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, hogy kimaradt a menzim. Igazából tünetem se nagyon van: gyomorégés, egy kis émelygés, de ennyi. A lényeg, hogy anyukámnak ma nagyon gyanús voltam: reggel az első kérdése az volt (miután egy hónapig nem voltam itthon), hogy nem vagy te terhes? Mondom: nem. Erre tesóm is mondja, hogy olyan furán gömbölyű a pocakom. Aztán bementem, vettem két tesztet: pozitívak :) Így húsvét után irány a doktor, de mégis félek: mi van ha mégsem vagyok terhes? Tudom, hogy hülyeség, de én már ilyeneken aggódom.. :// Amúgy olyan nagy tüneteim tényleg nincsenek: egy kis hányinger, émelygés, gyomorégés, a mellem az kicsit fáj, de nem vészes. A menzeszem pedig sosem volt pontos, általában 28-35 nap között mozgott. Szóval a lényeg: létezhet ál-pozitív teszt? És olyan is, hogy szinte tünetmentes legyen egy terhesség?
További ajánlott fórumok: