Jobb oldalról el van kötve a petevezetékem, sikerülhet teherbe esnem? (tudásbázis)
nah a jósnőre nem tudom hallgassak-e,mert valamit nagyon félrejósolt,így a "pár hónap"-ot annak tudom be hogy a kövi sikerül:D
REMÉLEM!!!legalább is
Kitartás!!! :))))
Gondolj a jósnőre! :)
Nagyon szorítok!!!
óóóóóó sajnálom! :(
DE nem add fel,kitartááááááááás!
Gondolj az én példámra. :)
BMC-be járok,én is kaptam szurikat,és 1 tüszőm lett,holnap kell a pisit küldenem:-)
Remélem sikerült!!!
És gratula mindenkinek a babóhoz!!
Én kaptam injekciós kúrát az inszemináció előtt,és így a jobb oldalon 3 tüszőm is lett. :)
Amiből ugyebár most már 3 bébi fejlődik a pocakomban.
Te hova jársz orvoshoz?
Ne add fel!
Írj ha van valami fejlemény!
Ó de jó:D
Én csak attól parázok,hogy a másik oldalon lett a tüsző,mint az ép vezetékem.És ezt a felszívósdit kicsit bonyolult dolognak tartok a szervezetben:D
No de már csak pár nap és kiderül hogy sikerült-e:D
Sziasztok!
A jobb oldali petevezetőm nekem is zárt,a bal teljesen jó volt,és nagyon magas volt prolaktin szintem is. Egyik kórházban HSG vizsgálat után azt mondták ebből csak lombik lehet,inszemináció nem.Beletörödve,elmentem egy közelebbi kórházba,ahol laparoszkópiás műtét után azt tanácsolták,ne hagyjam veszni a 6 inszeminációt. Így is tettem,az első inszemináció olyannyira sikeres lett,hogy most 12 hetes HÁRMASIKER terhesen itthon pihenek. :)
Tehát fel a fejjel,ne add fel!!!!
de jó :D de lehet hogy nem kéne :D de érdekel nagyon!
priviben elküldöd a honlapcímet?
Jó lesz neked is, meglátod. :)
Mondok még valamit, lehet, hogy hülyeség az egész, de csak leírom. A családinet.hu-n van egy szakértő, Luca a jósnő. Lehet tőle kérdezni és legkésőbb másnap válaszol.
Amiket eddig én kérdeztem tőle, bejött.
Regisztrálni kell. Ha kérdezel be kell legyél jelentkezve és a kérdésablakba a névhez be kell írni a felhasználóneved, mást nem. Beírod a helyzetet, a kérdést. Aztán várod a választ.
misz:illetve kettő :D
de jó neked:D
aranyosak vagytok:D
csak olyan hihetetlennek tűnik,hogy odaszívja a másik...nah majd csak lesz belőle valami..
misz:D nem semmi örülök és gratula a babóhoz:D kár hogy 2. és 3. így sikerült,de van már egy szép gyerkőcötök:D
hisztikirálynő már nem tudom hogy máshogy hogyan lehetne amikor mondják mikor is kell szexelni a sikeresség érdekében:D
csak jönne valaki aki így esett teherbe:D
kicsit jobban lenne bizodalmam:D
nem fölösleges a próbálkozás, szeressétek egymást:) nem szabad rágörcsölni a témára:)
nekem már csak 2/3 petefészkem van, a többit ciszta miatt ki kellett venni, mégis sikerült teherbe esnem. Nem szabad feladni:)
Értem, hát ez így nehezebb ügy, az biztos. :( De nem lehetetlen! :)
Nekem endometriózisom volt, az okozta a hegesedést is. És ami a csoda, az, hogy a a bal petevezetőm is zárt volt 60%-ban. A dokik azt mondták, nem fér át rajta egy megtermékenyült petesejt, ne is kísérletezzünk, mert méhen kívüli terhességem lehet csak.
Aztán mindenki a csodámra járt, mikor a műtét után a 6 hetes kontrollra 4 hetes kismamaként érkeztem. A fél kórház ott állt az UH képernyője előtt. :) Megjegyzem, én sem akartam elhinni. :)
Szóval ha a Jóisten úgy akarja, "a kapanyél is elsül", ahogy a mondás tartja. :)
Nagyon szorítok neked! :)))
az itteni dokimat is érdeztem és ő is monta hogy előfordul az ilyesmi,nem szabad elcsüggedni,de nem hallottam még hogy valaki így essen teherbe..
lehet fölös a próbálkozás..
Anatómiai és élettani ismereteimmel ezt nehezen tudom elképzelni. Hogy kerül át a hasad egyik oldalán kiszabadult petesejt a másik oldalra?
De nem vagyok orvos, ha ő mondta, biztosan tudja mit beszél.
köszönöm:D
remélem hogy menni fog így is
aranyos vagy de kicsit bonyolultabb vagyok,hogy spontán teherbe essek..PCO nagy súly,inzulinrezisztencia,pajzsmirigy stb.
a lényege az volt hogy cseszhetem-e ezt a hónapot,mert jobb oldalról van a tüsző,vagy történt-e már valakinek hogy ilyen "odaszívós" dologgal sikerült..
Ha a baloldali működik, simán lehetsz. :) Elvileg egyik hónapban az egyik petefészekben, a másik hónapban a másikban érik meg a petesejt. De a gyakorlatban ez könnyen lehet össze-vissza is.
Nekem elhegesedve van a jobb petevezetékem, 100%-ban zárt már a méhkürtnél. Mégis 4x estem teherbe teljesen spontán, mondhatni első próbálkozásra. Az 1. és 4. babám megszületett és csodás gyerkőcök. :) Sajnos a 2. és 3. baba Angyalka lett. :(
A lényeg: simán és természetesen lehetsz kismama 1 működő petevezetékkel is. :)
A lényeg hogy ebben a hónapban jobb oldalról nő a tüsző,újra stmulálnak,és azt mondta a dokim hogy a ha kiszabadul a pete a másik vezeték odaszívhatja,és lehet belőle terhesség.
Sikerült már így valaknek?
További ajánlott fórumok:
- Teherbe estél petevezeték elkötése után?
- Egy petevezetékkel van esély a teherbeesésre?
- Valaki esett már teherbe elkötött petevezetékkel?
- Elzáródott a jobb oldali petevezetékem, van aki így esett teherbe?
- Mennyire megbízható a petevezeték elkötettése? Teherbe lehet esni mellette?
- Lehetséges egy átjárható petevezetékkel teherbe esnem?