Lehetséges egy átjárható petevezetékkel teherbe esnem? (beszélgetés)
3. semleges
2020. máj. 8. 18:41
Persze.
2. 5236d12e25
2020. máj. 8. 15:25
Én csak unokanővérem példájából indulok ki. Első terhessége méhenkívüli volt. Mire észre vették sajnos ki kellett venni az egyik petevezetőt.
1 petevezetékkel minden segítség nélkül 3 gyermeket szült
2020. máj. 8. 10:35
Sziasztok! Van egy 7eves kisfiam, a jelenlegi parommal szeretnenk egy kozos gyermeket vallalni. 2ev probalkozas utan felkerestem egy nogyogyaszt, aki ultrahangos, verveteles vizsgalatokon elterest nem tapasztalt. Elkuldott egy HSG-re, amin kiderult csak az egyik petevezetekem atjarhato :( ez nem regen tortent, es a virus miatt sajnos ezzel a lelettel meg nem tudtam hozza visszamenni. Az lenne a kerdesem, volt e valaki hasonlo helyzetben, es ha igen, milyen lepesek kovetkeztek neki HSG utan? Sikerult e vegul a baba? Koszonom, ha Valaki megosztja velem a tapasztalatait. Niki
További ajánlott fórumok:
- Milyen a petevezeték átjárhatósági vizsgálat?
- Átjárható petevezeték, van pé csak épp kevés a sárgatest és nem jön meg. Duphastont kaptam. Ez segit, hogy rendbe jöjjek?
- Holnap megyek petevezeték átjárhatósági vizsgálatra, mire számítsak?
- A mensi 4. napján megcsinálják a laparoszkópos méh-has tükrözést és petevezető átjárhatósági vizsgálatot?
- Nehezen átjárható petevezetővel, babára mennyi az esély?
- A nőgyógyászati műtéteknél minden esetben csinálnak petevezeték átjárhatósági vizsgálatot?