Jó tudni! Az alkoholfélék kalóriatartalma (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Jó tudni! Az alkoholfélék kalóriatartalma
5. 0fe386f42e
2011. dec. 31. 17:07
Ez ma jól jött befigyel a spájzban egy villányi rosé, én meg kalóriát számolok. BÚÉK!
4. tafonta
2009. ápr. 16. 11:02
Szia! Jó ez a táblázat! Lenne egy kérdésem. Tudnál írni az italok alkoholtartalmáról is? Pl.1 deci vörösbor hány gramm lakoholt tartalmaz?
3. 152742f7f0
2008. júl. 24. 08:29
Nem kell lemondani, ha belekalkulálod az adott nap kalóriabevitelébe, vagy a következő napokon kompenzálod mozgással vagy csökkentett kalóriabevitellel.
2. Gaby133
2008. jan. 25. 18:31
Ez olyan szomorú. A diétában az a legrosszabb, hogy az ember elmegy bulizni, és olyan jól esne egy-két pohárka itóka, és nem lehet, mert hízlal. Az én kedvencem meg péáne: a Görög mazsolabor:(
No hát nem tudom, hogy erről hogy is lehetne lemondani?!? :(
1. 152742f7f0
2007. dec. 31. 14:31
A decemberi ünnepsorozatban a karácsony csak az egyik buktatója lehet diétánknak. Itt van rögtön utána a szilveszteri buli, amikor Szinte kötelező inni valamit, ha nem alkoholt, hát valami mást. A cikkben megtalálhattok egy táblázatot, ami segít eligazodni a különböző alkoholos és alkoholmentes italok tápanyagtartalmában.
Ugrás a teljes írásra: Jó tudni! Az alkoholfélék kalóriatartalma
Ugrás a teljes írásra: Jó tudni! Az alkoholfélék kalóriatartalma
További ajánlott fórumok:
- Hogyan főzzünk alacsony kalóriatartalmú ételeket?
- Finom falatok kalóriatartalma
- Hazudnak a gyorséttermek kalóriatáblázatai?
- Szerintetek a gyümölcsök, zöldségek megőrzik kalóriatartalmukat turmixolás után is?
- Hogyan lehet egy karfiollevesnél kiszámolni egy tányérnyi adat kalóriatartalmát?
- Főtt tészta kalóriatartalma? A főzés előtti súlyával kell számolni vagy a főzés utánival? (csak mert dupla annyi lesz a súlya)