Jó a vesefájdalomra a villanypárna? (tudásbázis)
Állandó melegentartás és FOLYAMATOS víz ivás segít.
Érzékeny a vesém.
Egy régi vastag sálat szoktam olyankor a derekamra kötni.Be vált.
Sok folyadékot igyál.Az segít.
Ha be van gyulladva akkor nem. A meleg fokozza a gyulladt terület hőmérsékletét.
Inkább fordulj orvoshoz.
szerintem a vasaló is:)))
bocsi a 2x kattintást :)És jobbulást Mindenkinek, Akinek fáj, mert Ismijeimnek volt: azt mondják iszonyú fájdalom :(
Köszönöm a hozzáértQ tanácsot. :)
A kapszula ( vagy tablettta, már nem tudom milyen kiszerelésben van) nem jó rá?
Köszönöm a hozzáértQ tanácsot. :)
A kapszula ( vagy tablettta, már nem tudom milyen kiszerelésben van) nem jó rá?
Bocsi, de félreértés ne essék, nem a magas láz miatt borogattak, hanem CSAK a vesémet, ill. az egész altestemet!!! A kórházban már csak hőemelkedésem volt!!!
Mindenesetre ha fáj a vese, azonnal szakorvoshoz kell fordulni, és nem találgatni!!
Semmiképpen nem jó!!! Én 2 napig szenvedtem, nagy fájdalmaim voltak, azt hittem felfáztam augusztusban a hidegvizű medencében. Magas lázam volt 2 napig, 3 takaró, fájd.csillapitó, persze álmatlan éjszakák. 3.-dik nap mentem urológushoz, azonnal kórházba utalt, vesemedence gyulladás volt a diagnózis. 1 hétig éjjel-nappal hidegvizes lepedővel borogattak, - nameg infuzió is közben -, mit mondjak auguszusban majd megfagytam az állandó vizes borogatástól, de az orvos szerint "megusztam"!!! Itthon még 2 hétig antibiotikumot szedtem és 'hál Istennek tünetmentes vok azóta is!!
Ja na meg a vakbél gyuladási fajdalmat is nagyon jól enyhiti!
A fájdalom enyhitésére egy müanyag palackba is tehetsz forró vizet!Ha túl forró csavard egy törölközöbe a palackot(üveget)!Meddig dokihoz el jutsz addig szerintem nagyon jó!A sürgösségin gumiból van palackunk azt szoktuk megtölteni forró vizzel mig megjön az injekció hatása!
Úgy hallottam igen,de konzultálni kéne orvossal is.
Semmi nem jo a vesefajdalomra, egyedul az orvos!
Minel elobb, annal jobb!
Tapasztalatbol tudom, tavaly novemberben kaptam uj veset. Ha barmi, akar a legkisebb problemad is van a veseddel, irany az orvos, mielott meg tul keso lenne!!!
attól függ milyen vesefájdalomról van szó!!Vesegörcsre szerintem tuti nem használ hatásossabb egy Voltaren injekcio tuti a hatása,begyulladt vesére pedig nem a meleg jón hanem a hideg pl.jegelés!!De ha bármilyen veseféjdalmad azt ajánlom fordulj inkább urologushoz!!!nem kezelt veseprobléma a vese evesztésével járhat!!!
Ez egy urologián dolgozo nővér véleménye!!!!
Egy olyan igazi vesegörcsre csak az injekció jó, sajnos tapasztalatból tudom. Kiráz a hideg, ha rá gondolok.
Egy sima megfázásra talán használhat.
nekem bevát!!de még mennyire!
Arra jó, hogy a meleg a görcsöt, fájdalmat csillapítja, de ez veszélyes is lehet, mert a tényleges problémával nem fogsz orvoshoz fordulni. Azonban amennyiben arra akarod használni, hogy amig a gyógyszer hat, addig se fájjon, arra jó. Én annak idején a menses alatt használtam sokat, mert elég görcsölős voltam.
de jo ám.nekem is van,sajnos elég érzékeny a vesém.
Jo a vese fájdalomra a villanypárna?
További ajánlott fórumok: