Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Egy hétig teszteltem a a Húsimádó paleo menüjüket és nagy csalódás volt! :(
A levesek egész ízletesek voltak, de a második minden alkalommal nagyon egyhangú volt.
A húsok alig voltak fűszerezve, ráadásul sületlenek voltak, a zöldségek pedig fővetlenek.
Soha többet nem rendelek tőlük!
Jól nézz körül, mert nemcsak száraztészták, szeletelt kenyér, Zsírégető sütikék, hanem Paleolit finomságok is bekerültek a Shop katalógusba.
A Paleolit készre sütött palacsinta és a Paleolit Rákóczi "túrós" is nagyon szimpatikus, ezeket is ki fogom próbálni, és szerintem Te is nézd meg közelebbről... és akkor a Paleolit Gundel palacsintát majdnem el is felejtettem. Stb. :-)
Nekem is tetszik az új étlap. Egyszerű, könnyen áttekinthető, a kedvenc ételeim is benne vannak.
Gondolom, felmérték, hogy mit szeretnek sokan, és azokat válogatták bele az étlapba.
A különálló Zsírégető és Paleolit Shop katalógust is megszoktam már, és a 16. héttől újabb bővülést tapasztaltam.
A készre sütött palacsintákat is ki fogom próbálni, a Zsírégetőt is és a Paleolitot is.
Már megint alig győzöm "letesztelni" a sok-sok újdonságot!!! :-D
Igen, ez jó megoldás, én is szoktam alkalmazni.
A múlt héten menüket rendeltem, és teljesen jól el voltam velük. A levest ebédre, a második fogást uzsonna-vacsora időben ettem meg. Így legalább én sem jártam "Degeszen". Én így szoktam mondani! :-D
Anyukád elnevezése pedig nagyon találó!!! :-DD
Az ingadozással én is hasonlóképp állok. :-)
Hál'istennek itt a tavasz, lassan én is rámerészkedek a bringára... persze csak a hétvégén. :-)
Te rápattantál már a héten?
Én a jövő hétre a húsos salátákat néztem ki magamnak első számú célpontként. :-)
Mind nagyon finomnak tűnik, persze azért körülnézek a többi Zsírégető ételsorban is. A Bikini menü is szimpi, és ismét van Cukorbeteg menü is. :-)
Láttad már a 16-17. heti Zsírégető Shop katalógust? Ismét bővült a kínálat, újabb finomságok a láthatáron!!! :-)
Én már rendeltem is néhányat közülük, mint pl. Mini linzert, Smiley csokis kekszet és szalagos fánkot barackízzel. Alig várom, hogy megérkezzen, nagyon kíváncsi vagyok rájuk, mert ezek is csökkentett szénhidráttartalmúak, így nem olyan "bűnözés" elfogyasztani, mint a hagyományos fajtájukat. :-)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?