Járt valaki gazdálkodási és menedzsment szakra? Érdekelne mik a tapasztalatok, mennyire nehéz szak, milyenek a tantárgyak? (tudásbázis)
Szerintem annyira nincs jelentősége, hogy levelező, vagy távoktatás! Két hetente volt 2 (vagy 3 ?) matek
óránk egyhuzamban megtartva, ami arról szólt, hogy másoltuk a tábláról a mintafeladatot. De hogy azt hogyan kell megcsinálni, hát erre maguktól kevesen jöttek rá! Még sem nappali!
Összefogva elmentünk egy egyetemista csajszihoz, aki elmagyarázta nekünk, mi meg begyakoroltuk a feladatokat.
Menni fog, de úgysem órán fogod megtanulni a matekot!!! Meg lehet csinálni.
Köszi az infokat! :)
Távoktatásra gondoltam,de bevallom a gazdasági matematikától kicsit megijedtem, hogy távon mennyire lehet felkészülni a vizsgákra.Ahogy néztem az 3 féléves tárgy...
Sziasztok!
Én arra járok Nyíregyre. Az első féléven vagyok túl. Vannak tárgyak, amelyek valóban nem vészesek, de a közgáz itt elég szórós.
Nekem tetszik. Túl sok tapasztalatot nem tudok mondani, de ha valami konkrétan érdekel, kérdezz nyugodtan!
Én jártam erre a szakra és a Kodolányiba, de nagyon gyenge suli.
Előtte a Miskolci Egyetemre jártam, de egy év után vissza is mentem oda, mert a KJF egy vicc volt. Semmit nem tanítottak, a vizsgákon mindenki puskázott, és nagyon sok volt az online vizsga, ami azt jelentette hogy otthon a gép előtt megcsináltál egy tesztet és megkaptad az ötöst.
Szóval szerintem nagyon is könnyű...csak tudást nem ad.
További ajánlott fórumok:
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Önellátó gazdálkodás nyugdíj helyett?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Van valakinek tapasztalata felsőoktatású képzésekről? Elsősorban a nemzetközi gazdálkodási szak érdekelne a BGFen.