Járt már valaki úgy, hogy gyógyszerrel kellett meghozni a menzeszét, magától nem jött meg fogigátló abbahagyása után? (tudásbázis)
Bár már nem él a fórum, azért megírom mi volt a dokinál. Szóval tegnap voltam. Csinált uh-t és azt mondta minden rendben van. Azt mondta, hogy ez még belefér, hogy ilyen hosszan kimarad. OKtóberig várunk, hogy rendeződik-e, és akkor lépünk tovább!
Köszi mindenkinek a hozzászólást!
Ja, és egyébként ma meg is jött!
PCOS + inzulinrezisztencia
Tulajdonképpen egyik sem nőgyógyászati, hanem endokrin probléma, az első mégis cisztákat okoz a petefészkekben. Ezekhez mindenesetre egy jó endokrinológus, vagy nőgyógyász-endokrinológus kell. A fogigátló szedése alatt nem voltak cisztáim, mert a bogyótól nem tudtak kialakulni.
Hát igen. Az már számottevő.
Lehet a hasszurka attól is, h érik a pete, csak nem tud kiszabadulni. Sok esetben ennek hormonprobléma áll a hátterében.
Nekem 2 év volt, mire megtaláltam a megfelelő orvost, aki megállapította, hogy mi a bajom.
Nem kell megijedni. Azért a teherbeesés egyik feltétele a rendszeres mensi, persze vannak kivételek is (!!!), de nem árt, ha 21 napnál nem rövidebb és 36 napnál nem hosszabb egy ciklus, mert akkor nem nagyon valószínűsítik a peteérést.
Remélem, hogy jó az orvosod. A lényeg, hogy ne hagyd magad lerázni. Egy uh és egy hormonlabor mindenképpen javallt és a labor kiértékelését sem árt normális orvosra bízni.
Szia!
Én Duphastont kaptam 5 napig 2szer 1 et kellet szedni,sajnos cisztáim vannak és nem menstruálok, 50 nap után szokta adni ezt a doki, van amikor megjött még szedés közben van mikor(pl most pont ez van) már egy hete megettem az utolsó adagot és még semmi.
Én Norcolutot szedtem. Két alkalommal. Mindkétszer meghozta, de nem állította be. Azóta meg is van az ok, hogy miért nem állt vissza.
Azért ha egy bizonyos időn belül nem áll vissza rendszeresre, akkor nem ártana feltárni az okokat.
Sziasztok!
Jár má valaki úgy, hogy gyógyszerrel kellett meghozni a menzeszét, mert magától nem jött meg a fogigátló abbahagyása után?
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Menstruáció beállása gyógyszer abbahagyása után
- Tri-regol gyógyszer abbahagyása/leváltása.Tapasztalatok?
- Újra megjött gyógyszer abbahagyása után. Normális, hogy így...?
- Gyógyszer abbahagyása után mire utalnak ezek a tünetek?