Járt már valaki hasonlóan? (beszélgetős fórum)
Unokabátyám feleségének a bölcsességfogát kellett volna kihúzni. Rosszul adták be az érzéstelenítőt és nagyon rosszul húzta, szinte kiszakította a doki a fogát. Ennek az lett az ereménye hogy hátul semmit nem érez viszont az első fogainál és a fél bal oldala pokolian fáj neki, dolgozó képtelen lett ez miatt mivel a beszéd is nehezére esik. Maradandó, nem tudnak ezzel mit kezdeni, nem lehet rendbe hozni.
Igaz ez Írországban történt, de sajnos bárhol előfordulhat.
Uhh, akkor jól jártál te is. :/ Én alapból utálom ezt az érzést, és most már 3. napja, hogy nem áll ki. Tuti, hogy valamit eltalált, mert máshol már nem érzem, csak ott, ahol írtam, és k*rvára kezdek ráparázni. :/ Ráadásul nemsokára megint mennem kell fogászatra.. csak így hogyan? :/
Köszönöm!
Nekem egyszer a felso reszbe atak be ugy szurit, hgy olyan Stalloenesan lgott a fel arcom. Mentem vizsgazni, de a anar azt mta, inkabb irjam le. Csak masnapra allt ki belole igazan a zsibbadas... :-S
Jobbulast!
Igen járt így ismerősöm. Ahogy írtad idegszál szakadt el neki így.
Minél előbb fordulj vele orvoshoz. Neki a Szájsebészeti Klinikán műtötték meg az idegszálat, lassan , de rendbe jött.
Sziasztok!
Hétfőn voltam fogászaton, kihúzták a jobb alsó, utolsó fogamat. Miközben adta be a doki az érzéstelenítőt, egy fél pillanatra elég hülye érzés villant be elöl a számnál, az államnál és az elöl-oldalt levő fogaimnál. Azóta ezeken a részeken még mindig el vagyok zsibbadva, semmit nem érzek, és kezdek eléggé ideges lenni, hogy mitől van ez. Valaki, vagy valakinek ismerőse járt már így? Mi a bánat ez? Ideget talált el?
További ajánlott fórumok:
- Halálvágyam van. Van még itt valaki, aki hasonlóan érez?
- Választanád a könnyebbnek látszó utad? Ismersz valakit, aki hasonlóan döntött?
- Gyökértömés után még mindig érzékeny a metszőfogam. Járt valaki hasonlóan?
- Gyökérkezelt, majd gyökértömött fogam érzékenysége nem múlik. Bal felső 1-es fog, járt valaki hasonlóan?
- Kidobott a facebook és személyi igazolványt kér, hogy tovább használhassam a profilom! Valaki járt hasonlóan?
- Valaki járt már hasonlóan? Pótdíj befizetése nem az én nevemre, de az én címemre!