Ízületi gyulladás esetén masszírozás (beszélgetős fórum)
amennyiben erre a fórumra tévednek.
de majd nemsokára jön vissza.
mindenkinek jó egészséget kívánok!
Belegondoltam, a férjének sem egyszerű...
Itt meg képtelenség mindenkit ismerni, de jó, hogy kiírtad, mert azok is tudják, akire Ági gondolt!:))
lehet, majd ági biztos intézi
Szerintem Tavirózsa:) lesz!
holnap jönnek haza a maternityből. ott voltam, amikor mondta, hogy neked és még 4 embernek írjon. tavaszi rózsa vagy hasonló névre emlékszem még, a többit nem figyeltem. a fincsire még én is rákérdeztem, hogy jól értettem-e.
Hjujjj de jóóóóóóó! DDDDDDDDDDDDDDDD
Puszilom, minden minden jót kívánok!!!!
Egyszerű férfiak...........köszönöm Ildikó!!!!!
férfiak! megszületett hamarabb a kislány, 28-án hajnalban. nagyon szép kisbaba, 2720 gr és talán 47 cm. teljesen egészséges, csak hamarabb jött. már előző nap dél körül nem volt jól Ági.
tőled kérdeztem, hogy Paolo átküldte-e a kislány fényképeit?
Paolo elküldte a képeket?
most majd kérem. várom, hogy mikor jön vissza a dokim.
De te vagy a beteg! Ha fáj, nincs rendben valami: KÉRJED!! Ne legyél már nyuszi!!-------komolyan nem értelek!Kérj időpontot, aztán menj a dokidhoz, hogy pl. reumatológiára, vagy; neurológiára van ekkorra időpont, kérek szépen egy beutalót, mert csak úgy fogADNAKK!!!!!!!!!!!
igen, ő már nem fog feljönni. nekem annyit mondott a múltkor a doki, hogy várjunk vele a következő vérvizsgálatig. olyan cikis lett volna megkérdezni, hogy de miért dr úr. elvégre ő az orvos.
Szia! Akkor te vagy az Ági ismerőse .:)
Talán H. Micitőllentebb írt, megtudod, mi jó, mi nem, én nem egészségügyis vagyok.
De mit mond ? Miért nem ad beutaló?? Én csak ezen rugózom, mert érthetetlen.
ha gondolod, leírom a laboreredményeimből, mik lettek rosszak.
szia! receptet kapok az asszisztensnőtől, de beutalót nem ad. nem lettek jók az eredményeim, de nincs az orvos, helyettesítik. sem tsh-ra, sem húgysavszintre nem kért vizsgálatot. van egy gyulladás a szervezetemben, ami már 1 éve fennáll, de fogalma sincs a dokinak, hogy mitől és már egyre inkább úgy látom, hogy nem is érdekli. régen rendes volt, lelkiismeretes. most mintha belefásult volna. nem járok sokszor hozzá, az utóbbi 1 évben viszont többször látott, mint az azt megelőző 15 évben. jóban vagyunk, kedves velem. nem tudom, miért nem adott beutalót, én arra gondolok, hogy ha gyulladás van a szervezetemben, akkor nem kaphatok elektromos kezelést.
Nem tudom, látod, azt nem is kérdeztem. De jönnek vasárnap hozzánk, majd megtudakolom. :)
Nem értem, én mégis arra gyanakszom, hogy nem jó a kapcsolata a dokival.
Mi az, hogy egy doki nem vizsgáltatja ki a betegét?
Rosszul tette, hogy nem ment be, lehet ez a doki adott volna beutalót.
Eredményei jók lettek?
Ma volt, de helyettesítették az orvost, így be sem ment. Mikor megkérdezte az asszisztensnőt, hogy kaphatna-e beutalót, az csak nézett rá kb. azzal a nézéssel, hogy: "Hülye vagy?"
Kíváncsi lennék, küldte már, és hova??
Mikor megy a laboreredménnyel dokihoz a barátnőd?:) :)
Gondolod, hogy nála is lehet ez a gond? De ez hogy derült ki?
A munkahelyén nem tudom, hogy van-e penész, de az otthonukban soha nem láttam, igaz, nem is kerestem. Nem penészt mentem keresni, hanem dumcsizni. :D
Ízületi gyulladást okozhat gomba toxin is. Nekem pl az okozta, hogy kb napi 24 órában folyamatosan lélegeztem be a penészt (mikotoxikózis). Most, hogy megszabadultam tőle, úgy néz ki, hogy az ízületi gyulladás is megszűnt a többi tünettel együtt. Kopp-kopp. :-)
Másik házi orvost keresnék, ha nem kapnék szakrendelésre beutalót.
Szerintem nem tehetné meg, hogy nem ad beutalót, ha az szükséges.
Nekem szokott . Ha AKAR ad, mert mindig van náluk aláírt recept és beutaló. :)
Igen? Asszisztens is adhat? :O Nekem ez új.
Majd most fog visszamenni, mert vérképet kért az orvos. Mondom neki, hogy próbáljon meg az asszisztenstől kérni.
Na, itt megáll a tudomány..........
Mert van ismerősöm, akit már körberöhög az orvosa, ugyanis hetente menne újabb szakrendelésekre.
De ad neki beutalót, bárhova kéri.
Én is kértem 1x az ortopédiára, nem is indokoltam.
B ár tudja, hogy gerincproblémám van.
De szólj a barátnődnek; egy beutalót az asszisztens is adhat.....menjen oda rendelés előtt pl.:)
További ajánlott fórumok: